ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – Σπορτ Ρεσίφε      

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – Σπορτ Ρεσίφε      
Spread the love

Έξι αγωνιστικές για το φινάλε στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας και σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Αουγκούστο Μπάιερ» της πόλης Μπρούσκε, με την ομώνυμη ομάδα στην προτελευταία θέση και το -5 από την γραμμή της παραμονής και την Σπορτ Ρεσίφε στο -3 από την πρώτη τετράδα.

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες, μετά και το 0-2 του Σαββάτου που μας πέρασε στο ντέρμπι Καταρινένσε φιλοξενώντας την Κρισιούμα, με τη Μπρούσκε πλέον στην προτελευταία θέση και σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Κυρίαρχος και με σπουδαίες ευκαιρίες η Μπρούσκε στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι Καταρινένσε με την Κρισιούμα, αδυνατώντας όμως να «νικήσει» τον αντίπαλο γκολκίπερ, βλέποντας μάλιστα τους φιλοξενούμενους να την «τιμωρούν» στις δύο από τις τρεις συνολικά φορές που πέρασαν την σέντρα (60΄, 70΄). Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες για τη Μπρούσκε, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Λουίς Αντόνιο.

Στην άλλη πλευρά, σπουδαίο 2-1 για την Σπορτ στο ντέρμπι του Ρεσίφε φιλοξενώντας τη Ναούτικο, καθώς όχι μόνο έμεινε «ζωντανή» στη μάχη της ανόδου, αλλά και γιατί εδραίωσε ταυτόχρονα τη «μισητή» της συμπολίτισσα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και την έσπρωξε ουσιαστικά στον γκρεμό. Πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με τη Ναούτικο στο πέμπτο λεπτό, με την Σπορτ Ρεσίφε όμως να ισοφαρίζει στο είκοσι, με ένα εκτός περιοχής σουτ του Φαμπίνιο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια, περισσότερες όμως και πιο σημαντικές για την Σπορτ, η οποία είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι και η οποία έφτασε στο 2-1 με μία εντυπωσιακή, εκτός περιοχής «φωτοβολίδα» του αγέραστου, 38χρονου πλέον, Βάγκνερ Λοβ. Μία νίκη, έξι ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Σπορτ, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Ρεσίφε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για τη Μπρούσκε το 2020, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σπορτ Ρεσίφε.

Αρνητικό σερί και πολύ μεγάλη η πίεση για τη Μπρούσκε, ενώ στη μάχη της ανόδου η Σπορτ, με «αχίλλειο πτέρνα» όμως τα εκτός έδρας ματς όπου έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και αν βγάζει αδυναμίες στην επιφάνεια μακριά από το Ρεσίφε, το 3,00 που την συνοδεύει, αξίζει το ρίσκο, ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

(Visited 984 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x