ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ : Ρεαλ-Σαχταρ (6ος Ομιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ : Ρεαλ-Σαχταρ  (6ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ φιλοξενεί τη Σαχτάρ  η οποία φαντάζει απειλητική για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης  στον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “Μερένχες” την πάτησαν στο Πρωτάθλημα από την Οσασούνα με το 1-1 να της φέρνει  συγκάτοικο στην κορυφή της Λα Λιγκα την Μπαρτσελόνα.  Σκόραρε ο  Βινίσιους , αλλά δεν έφτανε . Στον όμιλο, η Ρεάλ είναι ,απόλυτα και ξεκάθαρα, η ομάδα του β μέρους. Και αυτό γιατί και στο 0-3 με τη Σέλτικ αλλά και το 2-0 με τη Λειψία  στο πρώτο μέρος δεν βρήκε δίχτυα αλλά στο δεύτερο ήταν απόλυτα αποτελεσματική.  Μάλιστα και τα πέντε γκολ τα έχουν  βάλει διαφορετικοί παίκτες(Μόντριτς-Ασένσιο-Αζάρ-Βινίσιους-Βαλβέρδε).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντσελότι έχει στη διάθεσητου τον Μόντριτς αλλά επειδή ο  Κροάτης  δεν είναι 100% έτοιμος θα ξεκινήσει από τον πάγκο,με τον Βαλβέρδε να επιστρέφει στη μεσαία γραμμή και τον Ροντρίγκο να αγωνίζεται δεξιά.  Εκτός και ο Κουρτουά ,με τον Λούνιν να παίρνει τη θέση του. Απουσία και για τον Ρούντιγκερ που φέρνει ξανα τον Μιλιτάο στις αγωνιστικές επάλξεις.

Η Σαχτάρ  διέλυσε την Μέταλιστ με 6-1, μακριά από την  έδρα της, και βρίσκεται στην κορυφή της Ουκρανικής  λίγκας, έχοντας τέσσερις σερί νίκες . Οσο για το Τσάμπιονς Λιγκ κάνει  εξαιρετική πορεία έχοντας μαζέψει τέσσερις βαθμούς και ουσιαστικά όλα τα παιχνίδια τα παίζει εκτός έδρας ελέω Πολέμου! Καθάρισε την Λειψία με 1-4 και έμεινε  στο 1-1(τυπικά εντός καθώς παίζει στην Πολωνία) με την Σέλτικ. Μεγάλος της αστέρας ο Μούντριχ  με 2 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για τους Πορτοκαλί που μπαίνουν  χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος στα παιχνίδια τους!

Προϊστορία: 4-0-2 , πέρυσι ,2-1 στο Μπερναμπέου και 0-5 στην Ουκρανία, ενώ την προηγούμενη σεζόν η Σαχτάρ είχε κερδίσει και στη Μαδρίτη (2-3) και στην Ουκρανία (2-0)

Εκτίμηση: Πονηρό ματς που με τρώει το χέρι μου να το βάλω διπλό ημίχρονο και άσο τελικό. Η απουσία του Μόντριτς είναι μεγάλο θέμα, και όλα δείχνουν ότι θα μπει αλλαγή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /Over

(Visited 390 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x