ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Χαλ- Γουίγκαν

Τσάμπιονσιπ: Χαλ- Γουίγκαν
Spread the love

Η Χαλ για την οποία ακούγεται έντονα πως θα κάτσει στον πάγκο της ο μέχρι πρότινος “ερυθρόλευκος” Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπληρώσει πέντε διαδοχικές ήττες με αποτέλεσμα να παραμένει καθηλωμένη στην 20η θέση και μόλις στο + 1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι “τίγρεις” έχασαν από Λούτον με 2-0 και έτσι έφτασαν τις πέντε διαδοχικές ήττες εκ των οποίων μάλιστα στα τέσσερα τελευταία ματς δεν πέτυχαν ούτε γκολ.

Μάλιστα η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη αν αναλογιστεί κανείς πως στα τελευταία δυο παιχνίδια τους κόντρα σε Σουόνσι και Λούτον είχαν μόλις ένα σουτ στην αντίπαλη εστία και κόντρα στους Hatters κανένα.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Άντι Ντόσον δεν μπόρεσε όπως είναι και απολύτως λογικό να αλλάξει και πολλά πράγματα και πλέον στο Νησί ακούγεται έντονα το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς ως αντικαταστάτη του Σότα Αρβελάτζε.

Η νεοφώτιστη Γουίγκαν μπαίνει στο αποψινό ματς ούσα σε πολύ καλύτερη μοίρα αφού είναι 10η και σε απόσταση βολής από τις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου.

Οι Latics έχουν πετύχει 3/4 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εκ των οποίων όλες είναι μακριά από την έδρα τους και κάπως έτσι έχουν καταφέρει να “χτίσουν” το καλύτερο αντίστοιχο ρεκόρ στην κατηγορία έχοντας κερδίσει 13/16 συνολικά βαθμούς από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Αν δε εξαιρέσουμε την συντριβή που είχε γνωρίσει από την Μπέρνλι (1-5) στα τέλη Αυγούστου μπροστά στο κοινό της σε κανένα άλλο ματς δεν έχουν δεχτεί στα μετόπισθεν πάνω από ένα γκολ.

Προϊστορία: Αρκετά ισορροπημένη η μεταξύ τους παράδοση αφού σε 16 παιχνίδια η Χαλ αριθμεί 6 νίκες , η Γουίγκαν 7 ενώ υπάρχουν και τρεις ισοπαλίες.

* Το momentum “λέει” 2ιπλο αφού έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που αριθμεί πέντε διαδοχικές ήττες απέναντι στην ομάδα με το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία. Στο 2,80 η σχετική απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 478 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x