ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Ζυρίχη – Αϊντχοβεν ( 1ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Ζυρίχη – Αϊντχοβεν ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Σε κακή κατάσταση οι πρωταθλητές Ελβετίας είναι φάντασμα της περσινής πετυχημένης σεζόν. Ουραγοί και με έξι διαδοχικά ματς δίχως νίκη παντού.

Η PSV θα ψάξει ένα ξέσπασμα μετά την δική τους ντροπιαστική ήττα από την Καμπούρ και πιστεύω πως θα τα καταφέρει.

Η Ζυρίχη μπορεί να άλλαξε προπονητή αλλά δεν είδε και μεγάλη βελτίωση.

Το 1-1 που έφερε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Γκρασχόπερς ήλθε για να διευρύνει το αρνητικό ρεκόρ χωρίς νίκη στα έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι πέντε είναι ήττες συμπεριλαμβανομένου και ενός ντροπιαστικού αποκλεισμού από την πρωτοπόρο στην δεύτερη κατηγορία Λοζάννη στην παράταση για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Στο γκρουπ είναι ουραγοί αφού δεν έχουν ακόμη βαθμό μετρώντας δυο ήττες με το ίδιο σκορ (1-2) από την Άρσεναλ εντός και την Μπόντο/ Γκλιμτ εκτός.

Μετά τον αποκλεισμό τους από την Ρέιντζερς στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ οι Ολλανδοί συνεχίζουν στο Γιουρόπα όπου ξεκίνησαν με μια εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μπόντο/ Γκλιμτ (1-1).

Το επόμενο παιχνίδι τους κόντρα στην Άρσεναλ αναβλήθηκε λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ με αποτέλεσμα να βρίσκεται μεν στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου αλλά με ένα ματς λιγότερο αυτό με τους “κανονιέρηδες”.

Καλούνται να κερδίσουν την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και να αφήσουν πίσω τους την πρόσφατη μάλλον ανέλπιστη ήττα από την Καμπούρ (0-3) η οποία ήλθε αμέσως μετά την νίκη τους με 4-3 κόντρα στην Φέγενορντ.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Πρόκειται για δυο ομάδες που παίζουν ανοιχτά με εύστοχες επιθέσεις αλλά συνάμα και ευάλωτες άμυνες. Μοιραία το Over 2,5 είναι σε σχετικά χαμηλή απόδοση στο 1,55- 1,60. Αγοράζω σε combo το 2ιπλο και κατεβάζω το όριο των τερμάτων στο Over 1,5 στην ικανοποιητική απόδοση του 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 1,5

 

(Visited 627 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x