ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Άρσεναλ- Μπόντο/Γκλιμτ ( 1ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Άρσεναλ- Μπόντο/Γκλιμτ ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Στο Λονδίνο η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπόντο/Γκλιμτ και είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο η περσινή πορεία των Νορβηγών στο Κόνφερενς δεν έχει ξεχαστεί και θα πρέπει να ηχήσει ως καμπανάκι στα αυτιά των “κανονιέρηδων” εάν δεν θέλουν να πέσουν θύματα δυσάρεστων εκπλήξεων απόψε.

Οι Λονδρέζοι έμαθαν τα δυσάρεστα για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο ημίχρονο της φετινής τους ευρωπαϊκής πρεμιέρας που ήταν νικηφόρα με 2-1 μέσα στην Ελβετία επί της Ζυρίχης.

Έτσι αναβλήθηκε το αμέσως επόμενο παιχνίδι τους κόντρα στην Αϊντχόβεν αλλά η διακοπή αυτή που ήλθε να προστεθεί με το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες δεν έβγαλε εκτός ρυθμού την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λίγκ όπως αποδείχθηκε και με το πρόσφατο 3-1 επί της Τότεναμ.

Ο Αρτέτα θα κάνει τις απαραίτητες αλλαγές απόψε με τους: Μαρκίνιος, Νκέτια να παίρνουν θέσεις στην επίθεση και τους: Χόλτινγκ, Σοάρες στα μετόπισθεν.

Επίσης δεν αποκλείεται να δούμε και Βιέρα και Όντεγκααρντ στην μεσαία γραμμή ενώ ίσως ξεκινήσει και ο διεθνής με τις ΗΠΑ Τέρνερ κάτω από τα δοκάρια.

Οι Νορβηγοί έχουν ήδη μαζέψει 4 βαθμούς στα δυο πρώτα τους παιχνίδια στο γκρουπ ( PSV 1-1 εκτός, Ζυρίχη 2-1 εντός) και δείχνουν αποφασισμένοι να διακριθούν και φέτος στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα το 4-1 επί της Λίλεστρομ έχει βοηθήσει τους πρωταθλητές Νορβηγίας να ανακτήσουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση αφού εντός των τειχών πριν την πρόσφατη αυτή επικράτηση τους παρέπαιαν με απολογισμό : 0-1-2 που τους έχει φέρει εκτός διεκδίκησης του τίτλου αφού η Μόλντε βρίσκεται στην κορυφή και στο + 15.

Στις ευρωπαϊκές της εξόδους χωλαίνει αφού αριθμεί μόλις 1/13 νίκες αν και αυτό το 2ιπλο ήταν σε Βρετανικό έδαφος απέναντι στην Σέλτικ.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Το 6/6 που μετράνε σε νίκες εντός έδρας οι “κανονιέρηδες” , με κανένα ωστόσο clean sheet, είναι “οδηγός” μου σε αυτή την αναμέτρηση. Έτσι θα συνδυάσω τον Άσο με το Goal στοχεύοντας στην απόδοση του 2, 40.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal

(Visited 606 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x