ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ  2
Spread the love

Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά πρέπει να το αποδείξουν και στη Λιγκ 2

 

259 Μπράντφορντ-Στοκπορτ 

Mατς  με δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους που ο άσος στο 2.42 προκαλεί έκπληξη. Επτά παιχνίδια αήττητη (5-2-0)  η γηπεδούχος που με αλλαγές έχασε στα πέναλτι από τους “μικρούς” της Λέστερ στο Λιγκ Τρόφι.  Ισως ο μη φαβοριτισμός να έχει να κάνει με το 3-3-0 ,εκτός έδρας  ,αλλά η αλήθεια είναι πως δεν δέχεται και εύκολα γκολ στο σπίτι(9-3).  Πιο πρόσφατο το 1-2 επί της Χαρογκέιτ.

Η Στόκπορτ είναι ανταγωνιστική στα παιχνίδια αλλά της λείπει το αποτέλεσμα. Εκτός έδρας έχει πέντε ήττες σε πέντε παιχνίδια με τέρματα 6-11. Συνολικά μετρά 1-2-3 στα έξι πιο  πρόσφατα παιχνίδια. που έχει δώσει.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Αν και η Μπράντφορντ δεν έχει συνέπεια εντός  (3-3-0) ,οι κακές εμφανίσεις της Στόκπορτ, εκτός έδρας μας τραβάνε προς τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

 

264 Στιβενέιτζ-Σουίντον 

Μετά την ήττα από την Μπράντφορντ η Στιβενέιτζ έκανε τρία στα τρία με δύο απο τα τρία τρίποντα να είναι εντός έδρας.  Πιο πρόσφατο το 3-0 επί της Σάτον. Πλέον και μετά την ήττα της Λέιτον,  η ομάδα είναι συμπρωτοπόρος  έχοντας και το εντυπωσιακό 6-0-0 στην έδρα της.

Η Σουίντον, με 4-1-1 στα τελευταία έξι και μόνο …ψεγάδι την ήττα απο τη Νορθάμπτον , είναι ομάδα που έχει στόχο την άνοδο σε δύο με τρία χρονια αφού “καθάρισε” με τα οικονομικά προβλήματα που την ταλάνιζαν. Εκτός έδρας έχει  2-3-1 με τέρματα 5-6-, κάτι που δείχνει ότι ισορροπεί καλά μακριά απο την έδρα της.

Προϊστορία: 2-1-1, πέρσι 1-1

Εκτίμηση: Η Στιβενέιτς είναι φαβορί ,αλλά η Σουίντον είναι …μανα καημένη που έλεγε και ο Αλέφαντος εκτός έδρας..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ  

 

(Visited 622 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x