ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Με ειδικά στοιχήματα θα πορευτούμε στη Λιγκ 1 και την 13η αγωνιστική

245 Μπριστολ Ρόβερς-Κέμπριτζ 

Σε κάκιστη κατάσταση η Μπρίστολ Ρόβερς με μόλις δύο  νίκες σε 11 ματς  και ένα αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι απο τους ..μικρούς της Πάλας. Αυτό ήταν και το λιγότερο  που πείραξε τον Τζόι Μπάρτον που ψάχνει τρόπο να ξυπνήσει τους παίκτες του αλλλά δεν είναι εύκολο.  0-3-3 στα τελευταία έξι και οκτώ συνολικά για μία ομάδα που έχει επιθετικές αρετές αλλά όχι και συνεπή άμυνα  που είναι η τρίτη χειρότερη στη κατηγορία με  22 γκολ παθητικό και 1-2-3 εντός . Νέο προβλημα με βασικό αμυντικό που πάει για χειρουργείο, ψάχνει λύσεις ο έμπειρος κοουτς .

Η Κέμπριτζ, έχει 2-0-4 στα τελευταία έξι έχει χάσει τα τελευταία δύο ,με 3-0 και 2-0 από Ιπσουιτς και Ντέρμπι πληρώνοντας το ότι δεν ήθελε να χάσει και κοιτάζοντας λιγότερο την επίθεση.  Ομάδα του 2-3 τέρματα (6 στα 6) . Μακριά απο την  έδρα της έχει  1-1-4.

Προϊστορία: 1-0-0 το 15-16

Εκτίμηση : Μπορεί και να το κάνει μόνη της το over η Μπρίστολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

249 Πλίμουθ-Ακρινγκτον

10 αγώνες αήττητη η Πλιμουθ (8-2-0)  η οποία έχει τρεις σερί νίκες ,στο όριο, και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας  έχοντας το απόλυτο σε νίκες στην έδρα της!!(6-0-0).  Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα αλλά η αλήθεια είναι πως η Πλιμουθ δείχνει πως κάποια στιγμή θα την κάνει τη γκέλα. Και δεν το λεει μόνο το γεγονός ότι τρία ματς τα κέρδισε στο όριο αλλά και η ποδοασφαιρική λογική.

Αντίπαλος της είναι η Ακρινγκτον . Μία ομάδα με τρεις σερί νίκες, καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, 2-1-2 εκρτός έδρας με 4 under  και γενικά μία σκληροτράχηλη ομάδα που αν την υποτιμήσεις μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά. Κάτιι που το δείχνεοι και η προιστορία την τελευταία δεκαετία.

Προϊστορία: 2-2-2 ,πέρσι 4-0

Εκτίμηση: Αγώνας με φαβορί αλλά θα προτιμήσω τα 2-3 τέρματα με δύο ομάδες οι οποίες το επιβεβαιώνουν το εν λόγω  στατιστικό ,συχνά-πυκνά και γενικά βλέπω ένα ημίκλειστο ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

 

 

(Visited 604 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x