ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: ΚΠΡ- Ρέντινγκ

Τσάμπιονσιπ: ΚΠΡ- Ρέντινγκ
Spread the love

Μπορεί στο ξεκίνημα της σεζόν ο κόσμος αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ να αντιμετώπιζαν με μάλλον μια δυσπιστία τον Μάικλ Μπίλ στον πάγκο των Rangers αλλά ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στην Άστον Βίλα με την δουλειά του , όχι μόνο τους “κέρδισε” αλλά με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας έχει ξεπεράσει και κάθε προσδοκία.

Με συγκομιδή 16 βαθμών σε εφτά αγώνες έχουν φτάσει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Σέφιλντ.Γ ενώ συνάμα έχουν βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στα μπαράζ ανόδου.

Το γκολ του Κρις Γουίλοκ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ΚΠΡ μια πολύτιμη νίκη ουσίας και ψυχολογίας απέναντι στις “λεπίδες” μόλις την περασμένη αγωνιστική.

Δεν είναι τυχαίο πως κράτησαν μηδέν παθητικό αφού στο τελευταίο “καρέ” των αγώνων τους , που μετράνε τρεις νίκες και μια ισοπαλία, έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Οι Royals παρά το γεγονός πως συνεχίζουν να τους λείπουν οι δυο καλύτεροι παίκτες τους όπως είναι ο Γάλλος αμυντικός Σαρ και ο Ιρλανδός επιθετικός Σέιν Λονγκ συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με την φετινή τους πορεία σε πείσμα πολλών που προέβλεπαν πως θα έδινε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αντί αυτού είναι στην 3η θέση και μόλις στο πλην δυο από το δίδυμο κορυφής που απαρτίζουν η Σέφιλντ.Γ με την Νόριτς.

Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική παραχώρησαν 1-1 στα “καναρίνια” ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε ικανοποιητικό από τον Πολ Ινς ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Προϊστορία: Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου η ΚΠΡ είχε σκορπίσει με 4-0 την Ρέντινγκ αλλά οι Royals υπερτερούν γενικά με 12 νίκες, 14 ισοπαλίες και 9 ήττες απέναντι στους Rangers.

* Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο φορμαρισμένες ομάδες που έχουν αποκτήσει καλή αυτοπεποίθηση και πατάνε καλύτερα στο γήπεδο τις τελευταίες εβδομάδες. Σκέφτομαι να επιλέξω εδώ το Goal ή Over 2,5 σε απόδοση 1,60.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal ή Over 2,5

(Visited 469 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x