Spread the love

Η Σεβίλλη καταρρέει στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Μετά την πρόσφατη εντός έδρας με βαρύ σκορ από την Ντόρτμουντ (1-4) για την Ευρώπη, άλλαξε προπονητή . Ο Χόρχε Σαμπαόλι θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη θητεία του στη Σεβίλλη, η οποία διεκόπη για να αναλάβει την εθνική Αργεντινής το 2017.

Ο 62χρονος προπονητής επέστρεψε στους Ανδαλουσιάνους με συμβόλαιο μέχρι το 2024, αναλαμβάνοντας το “τιμόνι” από τον Τζούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος απολύθηκε ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Ντόρτμουντ στους ομίλους του Champions League.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αφού έχει μετά από 8 αγώνες μόλις 5 βαθμούς με μία νίκη και δύο ισοπαλίες , χωρίς νίκη στο γήπεδό της αφού την μοναδική νίκη την έχει κάνει στην Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ με 3-2

Αγωνιστικά για την ομάδα της Ανδαλουσίας δεν είναι διαθέσιμοι οι : Κορόνα , Φερνάντο , Μαρκάο και Ρέκικ.

Από την άλλη η Μπιλμπάο βρέθηκε στην τρίτη θέση μετά την ήττα της Μπέτις και μετά από 8 αγώνες έχει μ΄’ολις μία ήττα και μάλιστα εντός έδρας από την Εσπανιόλ και μόλις μία ισοπαλία .

Μετρά 16 βαθμούς και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή που βρίσκεται η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ
Τα πέτρινα χρόνια φαίνεται να πέρασαν για τους Βασκους που πάλεψαν για να κρατηθούν στην κατηγορία , Πλέον διεκδικούν μα αξιώσεις την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μπιλμπάο θα στερηθεί τους τραυματίες Μπερίσε και Βιβιάν .
Είναι ένα ματς ισορροπημένο σε παράδοση . Πέρυσι η Σεβίλλη νίκησε με 1-0 εντός ΄και εκτός την Μπιλμπάο ενώ το 20221 η Μπιλμπάο ήταν αυτό που επικράτησε της Σεβίλλης και στα δύο ματς .

Δεδομένου του ότι η Σεβίλλη έχει αλλάξει προπονητή δεν θα πάμε με το φαβορί αλλά με το σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 383 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x