ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μπράιτον- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπράιτον- Τότεναμ
Spread the love

Η δουλειά που έκανε ο νέος προπονητής της Τσέλσι Γκρέιαμ Πότερ στην Μπράιτον ήταν εκπληκτική αλλά και τα πρώτα δείγματα του νεοφερμένου Ντε Ζέρμπι ήταν ενθαρρυντικά το δίχως άλλο.

Το 3-3 μέσα στο Anfield απέναντι στην Λίβερπουλ με τον Λεάντρο Τροσάρ να …μπαίνει στα παπούτσια του Γάλλου Μουπέ , που μετακόμισε στην Έβερτον, και να σκοράρει χατ τρικ ήταν το πιο τρανό παράδειγμα.

Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι ήταν τόσο δυναμικό το παιχνίδι των “Γλάρων” αφού προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίωρο και εάν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν κάλλιστα να πάνε στην ανάπαυλα με 4 γκολ διαφορά.

Με 14 βαθμούς σε 7 αγώνες η Μπράιτον φιγουράρει στην 4η θέση έχοντας χάσει μόλις μια φορά από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και αυτή από την Φούλαμ στα τέλη Αυγούστου.

Λογικά θα δούμε το “3-4-3” με τους: Πασκάλ Γκρος- Λεάντρο Τροσάρ και τον Ντάνι Γουέλμπεκ ως επιθετική τριάδα.

Οι σπερς έχουν πραγματοποιήσει ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα επίσης με συγκομιδή 17 βαθμών σε 8 αγώνες με αποτέλεσμα να είναι στην 3η θέση του πίνακα και στο + 3 από την σημερινή τους αντίπαλο αλλά με τους “Γλάρους” να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Σε έναν σφιχτό όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ , αφού εκεί η πρωτοπόρος Σπόρτινγκ Λισσαβόνας απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την ουραγό Μαρσέϊγ, η ομάδα του Κόντε είναι 2η αφού μεσοβδόμαδα απέσπασε “λευκή” ισοπαλία από την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο τιμωρημένος Έμερσον και οι “λαβωμένοι”: Λούκας Μόουρα, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι θα είναι οι απόντες.

Ο Ιταλός τεχνικός θα κατεβάσει το αγαπημένο του “3-4-3” με τους: Ριτσάρλισον, Σον και τον Χάρι Κέιν.

Προϊστορία: Το αντίστοιχο περσινό ματς το είχε κερδίσει η Τότεναμ με 0-2 παίρνοντας έτσι ρεβάνς για την ήττα της με 0-1 από την Μπράιτον μέσα στο Λονδίνο την ίδια σεζόν.

* Η Μπράιτον είναι σε φόρμα και από ότι φαίνεται δεν την έχει επηρεάσει η αλλαγή προπονητή. Η Τότεναμ θα στηριχθεί στην άμυνα της και στο επιθετικό δίδυμο των: Κέιν- Σον. Ποντάρω σε combo του 1Χ και στο Over 1,5 σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Over 1,5

(Visited 734 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x