ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Τολούκα – Χουάρες   

Μεξικό: Τολούκα – Χουάρες   
Spread the love

Στο «Νεμέσιο Ντίες», το πρώτο χρονικά νοκ άουτ ματς του σημερινού προγράμματος, για τον 1ο γύρο των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα στο Μεξικό, με την Τολούκα να φιλοξενεί την Χουάρες.

Να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά των πλέι οφ βρέθηκαν απευθείας η Αμέρικα, η Μοντερέι, η Σάντος Λαγκούνα και η Πατσούκα, που τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα. Οι ομάδες επίσης που τερμάτισαν από την 5η ως και την 12η θέση, δίνουν νοκ άουτ ματς, με αβαντάζ έδρας στην Τίγκρες, την Τολούκα, την Κρουζ Αζούλ και την Πουέμπλα. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν χθες η Τίγκρες και η Κρουζ Αζούλ, οι οποίες επικράτησαν των Νεκάξα και Λεόν αντίστοιχα. Το πρόγραμμα του 1ου γύρου των πλέι οφ, ολοκληρώνεται λίγες ώρες αργότερα με το ματς Πουέμπλα – Γουαδαλαχάρα.

Επικράτηση με 4-1 την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα στο «Νεμέσιο Ντίες» σε βάρος της Κερέταρο, με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει την Τολούκα στην 6η θέση. Άξιο αναφοράς, πως η Τολούκα δεν είχε νίκη νωρίτερα για επτά συνεχόμενες αγωνιστικές, με το αρνητικό σερί αυτό να σπάει βέβαια στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα, αλλά να την «γκρεμίζει», μετά το καλό της ξεκίνημα, από την πρώτη τετράδα. Στην άλλη πλευρά, μεγάλη κερδισμένη της τελευταίας αγωνιστικής η Χουάρες, καθώς με το εντός 3-1 σε βάρος της αδιάφορης Πούμας, εκμεταλλεύτηκε τα αποτελέσματα ή τις απώλειες βαθμών αν προτιμάτε, τεσσάρων ομάδων (Νεκάξα, , Ατλέτικο Σαν Λουίς, Μασατλάν, Τιχουάνα) και βρέθηκε σχεδόν από το πουθενά στα πλέι οφ.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Χουάρες, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία στο «Νεμέσιο Ντίες» με την Τολούκα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Με σύμμαχο την καλή προϊστορία στο σημερινό νοκ άουτ ματς η Χουάρες, η οποία πάντως είχε την τύχη με το μέρος της και βρέθηκε την τελευταία αγωνιστική, σχεδόν από το πουθενά όπως προαναφέρθηκε, στον 1ο γύρο των πλέι οφ. Εκτίμηση μου πάντως, πως η Τολούκα μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και όχι μόνο να βάλει τέλος στην αρνητική της προϊστορία την τελευταία δεκαετία στο «Νεμέσιο Ντίες» με την Χουάρες, αλλά και να βρεθεί φυσικά στα προημιτελικά των πλέι οφ.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.106 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x