ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σουπερλιγκ: Αρης-ΑΕΚ

Σουπερλιγκ: Αρης-ΑΕΚ
Spread the love

Στο Βικελίδης ο Αρης φιλοξενεί την ΑΕΚ  στο μεγάλο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται εκ νέου σε κρίση μετά την ήττα απο τον Βόλο με 2-0 σε ένα ματς το οποίο ήρθε ύστερα από ένα αήττητο τριών αγώνων (2-1-0) στο οποίο υπήρξε και μία νίκη, με  ανατροπή επί του Ολυμπιακού! Ο  Πάρντιου, λογικά, θα ξαναβάλει τον Γκρέι φορ, ενώ το θέμα είναι ποιος θα είναι ο παρτενερ του Ντιοπ στη μεσαια γραμμή με το Ντουκουρέ τραυματία.  Υπάρχει σκέψη για το νεοφερμένο Ετέμπο  που θα είναι και ο 5ος ξένος ,ενώ ο Αγγλος κόουτς σκέφτεται για το αν θα χρησιμοποιήσει Ιτούρμπε η Ζερβινιό.

Η ΑΕΚ, απο την άλλη, έκανε ματσάρα στην πρεμιέρα της ΟΠΑΠ Αρένα(4-1 τον Ιωνικό) που ήταν  η δεύτερη σερί νίκη μετά το 0-2 κόντρα στον Παναθιτωλικό  4-0-2 σε έξι ματς για την ομάδα του Αλμέιδα που αντιμετωπίζει πρόβλημα κάτω απο τα δοκάρια. Ο Στάνκοβιτς έχει ίωση και τη θέση του θα πάρει ο Αθανασιάδης.

Εκτός αποστολής της ΑΕΚ έμειναν ο Κώστας Γαλανόπουλος (ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης) και ο Τομ Φαν Βέερτ (γυμνάστηκε ατομικά). Αντίθετα επιστρέφουν  Γιόνσον και τ Χατζισαφί.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Προϊστορία: 3-0-4

Εκτίμηση: Μένω μακριά απο σημείο και πάω με τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

(Visited 491 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x