ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερλιγκ: ΟΦΗ -Ολυμπιακός

Σούπερλιγκ: ΟΦΗ -Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα απο τα μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής, όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Οι Κρητικοί έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη σε έξι αγωνιστικές (0-2 τον Βόλο)  αλλά είναι μία ομάδα χωρίς αρχή -μέση και τέλος ,με ιδιαίτερα προβλήματα στη δημιουργία και την  επιθετικής της γραμμή  η οποία είναι κάκιστη. Εντός έδρας δεν έχει πανηγυρίσει νίκη(0-1-2) στα σχοινιά ο Νιόπλιας. Στα αγωνιστικά τώρα, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης  έμεινε εκτός αποστολής,καθώς τραυματίστηκε στο κεφαλι στην προπόνηση, ενώ εκτός είναι και  ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Νέιρα συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Αντίθετα, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια ο εξτρεμ Τζου, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται απο εντός έδρας συντριβή κόντρα στην Καραμπάχ (0-3 για το Γιουρόπα Λιγκ) που έφερε γκρίνια στο εσωτερικό της ομάδας. Με τον Μαρτσέλο να κάνει απογοητευτικό ντεμπούτο και μέχρι το 65 η ομάδα να μην είναι κακή αλλά απο ένα σημείο (65 και μετά) κατέρρευσε. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι εκπλήξεις συνεχίζονται απο τον Μίτσελ που άφησε εκτός αποστολής τους Σισέ, Σαμασέκου, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε. Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται φυσικά οι τραυματίες Βατσλίκ (χειρουργήθηκε στον ώμο, μένει 3 μήνες εκτός), Ελ Αραμπί (πρόβλημα στη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο), Ρέτσος (οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο), Ουσεϊνού Μπα (θλάση στον δικέφαλο), όπως και τους Ντορόν Λάιντνερ, Φορτούνης, Ντε Λα Φουέντε.Μετά το τέλος της σαββατιάτικης (8/10) προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μεταξύ άλλων υπάρχει και ο Ανδρέας Ντόι, ο νεαρός άσος από τον Ολυμπιακό β΄

Αναλυτικά:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Προϊστορία: 1-0-7 την τελευταία δεκαετία ,τελευταίος άσος το 18-19(1-0).

Εκτίμηση:  Περίεργο ματς, με τον Ολυμπιακό να έχει μόνο ένα στόπερ!!Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που λογικά θα είναι μαζί με τον Εμβιλά ή τον Βρσάλικο ,δίδυμο στην άμυνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 τέρματα

(Visited 417 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x