ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Super League 1: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

Super League 1: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα
Spread the love

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι σε ματς που ρίχνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι Περιστεριώτες προέρχονται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0. Μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος έχει απολογισμό 2-2-2 ο οποίος σήμερα καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Εντός έδρας παραμένει χωρίς ήττα (1-2-0), χωρίς πάντως να έχει δώσει πολύ δύσκολα ματς. Ο Κόουλμαν έχει διαθέσιμα όλα του τα όλα για το παιχνίδι αυτό ενώ μία πιθανή ενδεκάδα είναι: Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ – Κούεν, Γκονζάλες, Φριντιόνσον – Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα διασύρθηκε με 4-1 από τον Παναιτωλικό μέσα στους «Ζωσιμάδες» την περασμένη αγωνιστική. Μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές ο απολογισμός είναι 1-1-4. Η ομάδα του Θανάση Στάικου παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις 4 βαθμούς και σίγουρα πρέπει ν’ αρχίσει να παίρνει σημαντικά αποτελέσματα για τη συνέχεια της σεζόν. Στα αγωνιστικά, η μόνη απουσία θα είναι ο χαφ Ντάαν Ριένστρα, πέραν πάντα από την μακροχρόνια του Πέδρο Κόντε. Πιθανή ενδεκάδα: Πριόρ – Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης (Παντελάκης), Κιάκος – Καραχάλιος, Μπιλμπάο – Ροσέρο, Μορέιρα, Τζίμας (Λιάσος/Λώλης) – Παμλίδης (Μπάλαν).

Προϊστορία:

16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΚΟΛ: 16-9

Πρόταση: G/G

(Visited 355 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x