ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Πατριότας – Ντεπορτίβο Πάστο   

Κολομβία: Πατριότας – Ντεπορτίβο Πάστο   
Spread the love

Με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Κλαουσούρα να πλησιάζει στο φινάλε, το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα «τελικού» για την Πατριότας, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Τούνχα να σώσει την κατηγορία.

Ήττα με 2-3 την προηγούμενη αγωνιστική για την Πατριότας στην έδρα της Ενβιγκάδο, μάλιστα πιο εύκολα, όσο παράξενο και αν ακούγεται, σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, με την οποία η ομάδα της Τούνχα διατηρήθηκε στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας. Το θετικό πάντως, πως η Ουνιόν Μαγκνταλένα συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίση στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο και η χθεσινή της εντός έδρας ήττα από τη Μεντεγίν, έδωσε ανάσα και ελπίδες στην Πατριότας, αρκεί βέβαια η ομάδα της Τούνχα να επικρατήσει στο σημερινό ματς. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την Ενβιγκάδο στο δέκατο μόλις λεπτό στο μεταξύ τους ματς, το οποίο τέλειωσε ουσιαστικά με το 0-3 στο πενήντα. Χαλάρωση ακολούθως από την Ενβιγκάδο, δίνοντας την ευκαιρία στην Πατριότας να μειώσει σε 1-3 στο πενήντα τέσσερα και 2-3 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στον αντίποδα, σπουδαίο 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Ντεπόρτες Τολίμα, με το οποίο η Ντεπορτίβο Πάστο που συνεχίζει να εκπλήσσει, βρέθηκε στην κορυφή, έστω και με ένα ματς περισσότερο, από τη «μεγάλη» και 2η στον βαθμολογικό πίνακα Μιγιονάριος. Πιο απειλητική η Ντεπορτίβο Πάστο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με τη Ντεπόρτες Τολίμα, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο πενήντα επτά και στο οποίο όμως είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν, κόντρα στην ροή του αγώνα, τρία λεπτά αργότερα. Παρ’ όλα αυτά, με αρκετή υπομονή στην συνέχεια του ματς, φτάνοντας στο 2-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, αφού εκμεταλλεύτηκε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο ογδόντα έξι.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Πατριότας, μία για τη Ντεπορτίβο Πάστο και πέντε ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ιντεπεντένσια».

Η Πατριότας προσπαθεί, έστω και την ύστατη ώρα, να σώσει την κατηγορία, με αυτό πάντως να μην σημαίνει αυτόματα πως μπορείς να της δείξεις εμπιστοσύνη, ειδικά κόντρα στην πρωτοπόρο και ευχάριστη έκπληξη του Κλαουσούρα, η οποία μάλιστα δεν έχει λόγο να της χαριστεί.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 976 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x