ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Τρία ματς  Λιγκ 1 εξ αναβολής με δυνατό βαθμολογικό ενδιαφέρον

Ντονς-Μπρίστολ Ρ

Μετά απο τη νίκη κόντρα στην Οξφορντ(εκτός έδρας με 2-1) οι Ντόνς έκαναν δύο κολλητές ήττες από Πίτερμπορο και Σριούσσμπερι  φτάνοντας τις 4 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχουν δώσει.  Αν  και αρχικός στόχος ήταν τα πλέι οφ τώρα όντας κάτω απο την επικίνδυθνη ζώνη στόχος είναι η σωτηρία.  Εντός έδρας μετρούν  1-1-3 και τέρματα 5-8.

Οι Ρόβερς πήραν νίκη μετά απο οκτώ παιχνίδια και για λίγο η πίεση έφυγε απο τον Τζόι Μπάρτον που βρισκόταν στα σχοινιά.  Κάπως έτσι, οι Πειρατές είναι πάνω απο την  επικίνδυνη ζώνη και στο +2 απο τους αντιπαλους τους ,ενώ  εκτός έδρας έχουν 1-1-3.

Προϊστορία: 2-1-1

Εκτίμηση: Οι Ντονς έχουν αδυναμία εντός ,αλλά γενικά απένατι στη Μπρίστολ πάνε καλά. Ωστόσο η επιλογή μου  θα είναι τα πολλά γκολ..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

Πιτερμπορο-Φορεστ  Γκριν

Τρία ματς αήττητη ,αλλά δεν άρεσε σε κανένα στην ομάδα το 1-1 με την Μπερτον, εντός έδρας, που τους έκοψε το σερί δύο νικών. Μάλιστα αυτή η ισοπαλία έριξε την Μπόρο από την πρώτη εξάδα ενώ ήταν η δεύτερη απώλεια  μετά απο μία ήττα στην αρχή της σεζόν στο σπίτι της. (4-1-1)

Η Φόρεστ Γκριν νίκησε τη Μπόλτον με 1-0, σε ένα ματς που ήταν ροντέο, με τους αποψινούς φιλοξενούμςνους να κερδίζουν κόντρα στη ροή του αγώνα. Και όλα αυτά μετά από μία ισοπαλία και τρεις ήττες για τη Φόρεστ που μακριά απο την  έδρα της είναι δυσκολοκατάβλητη(1-2-2).

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση:   Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί αλλά μαζί με τον άσο  θα “κολλήσω” και τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/Over 2.5

Tσάρλτον-Εξετερ

Σε κακό φεγγάρι όσον αφορά στις νίκες η Τσάρλτον   που έχει 7 ισοπαλίες σε 12 αγώνες όσες έχει και η Φλίτγουντ.  0-4-3 στα τελευταία επτά παιχνίδια  με πιο πρόσφατο το 0-0 απέναντι στη Λινκολν. και το 0-0 με την Οξφορντ εντός. άζει γκολ αλλά βγάζει και μία ανοησία στην άμυνα που της κοτίζει. Εντός έδρας έχει  2-3-0 και είναι αήττητη .

Η Εξετερ,από την άλλη μεριά, έχει τρία ματς αήττητη με  2-1-0 και ένα μεγάλο διπλό απέναντι στην Μπάρνσλει  με 0-2.  Αποτέλεσμα που την ανέβασε και βαθμολογικά ,αλλά και ψυχολογικά διότι επετεύχθη απέναντι σε ένα καλύτερο βαθμολογικά αντίπαλο. Εκτός έδρας έχει  2-2-2 με τρία οβερ και ισάριθμα under.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Η Τσάρλτον δεν χάνει εντός, η Εξετερ πήρε αέρα και έχει no fear εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

(Visited 415 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x