ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Κοπεγχάγη- Μ.Σίτι ( 7ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Κοπεγχάγη- Μ.Σίτι ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Πριν από έξι βράδια έζησε έναν “εφιάλτη” στο Etihad αφού γνώρισε την συντριβή από την Μ.Σίτι με 5-0. Οι πρωταθλητές Δανίας αντιμετωπίζουν απόψε ξανά τους “πολίτες” , τούτη την φορά στην έδρα τους, κάτι που βέβαια δεν κάνει το έργο τους πιο εύκολο.

Η ομάδα της Δανίας αριθμεί ήδη δυο ήττες από την Μ.Σίτι ( 0-5) και την Ντόρτμουντ ( 0-3) και έχει μαζέψει έναν βαθμό από την “λευκή” ισοπαλία που είχε παραχωρήσει στην Σεβίλλη ενδιάμεσα.

Κόντρα στην ομάδα του Σαμπάολι θα “μονομαχήσει” για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα αλλά στην παρούσα φάση υστερεί στην ισοβαθμία μαζί της και έτσι είναι ουραγός στην σχετική βαθμολογία.

Βρίσκονται σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά από το 2016/17 ενώ πέρσι έφτασαν μέχρι τους “16” στο Κόνφερενς Λιγκ πριν αποκλειστούν από την PSV.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Νόρτζελαντ με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 6η θέση με 16 βαθμούς σε 12 αγώνες.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θα κληθούν να δώσουν το 1ο εκτός έδρας παιχνίδι τους μετά την επικράτηση τους με 3-0 επί της Γουλβς στο Μολινό στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Από τότε με τον Έρλινγκ Χάλααντ εκτελεστή έχει σκορπίσει τις αντίπαλες άμυνες με 6-3 την Μάντσεστερ.Γ, με 5-0 την αποψινή τους αντίπαλο και με 4-0 την Σάουθαμπτον.

Στο γκρουπ της διοργάνωσης έχουν σκοράρει 11 γκολ στις τρεις νίκες που έχουν πετύχει μέχρι τώρα ενώ γενικά έχουν πετύχει 3+ γκολ στο τελευταίο “καρέ” τους.

Με 2ιπλο απόψε εξασφαλίζουν μια ώρα νωρίτερα την πρόκριση τους στα νοκ άουτ αν και μιλάμε για μια ομάδα που θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου κυρίως μετά την προσθήκη του Χάλααντ με 20 γκολ σε 13 αγώνες ήδη στον λογαριασμό του.

Προϊστορία: Τον Φεβρουάριο του 2009 για το Γιουρόπα Λιγκ είχαν αναμετρηθεί οι δυο ομάδες για πρώτη και τελευταία φορά στην Κοπεγχάγη και το ματς είχε λήξει ισόπαλο με 2-2. Γενικά σε τρεις αναμετρήσεις το ρεκόρ είναι 2-1-0 υπέρ των Εγγλέζων.

* Αν έχει κάποιο ποντάρισμα αξία εδώ θα ήταν με το ανάλογο ρίσκο να κερδίσει μεν η Μ.Σίτι αλλά όχι με μηδέν παθητικό. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και πληρώνει 2,60.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Goal

(Visited 598 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x