Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Βικτόρια Πλζεν -Μπάγερν

Champions League: Βικτόρια Πλζεν -Μπάγερν
Spread the love

Στην  Doosan Arena  του Πλζέν, η Βικτόρια κοντράρεται με τη Μπάγερν Μονάχου .

Οι Τσέχοι  έχουν το απόλυτο…μηδέν στον όμιλο τους ,δύσκολο γαρ απέναντι σε Μπαρτσελονα-Μπαγερν και Ιντερ με τρεις ήττες και τέρματα 1-12. Δεν κλείνονται πίσω και παιζουν  φουλ επιθετικά κάτι που δεν τους βγαίνει στα αποτελέσματα δυστυχώς. Εχασαν  5-1 από την Μπαρτσελόνα ,0-2 απο την Ιντερ και 5-1 από την Μπάγερν. Αντίθετα στο Πρωτάθλημα της είναι η απόλυτη κυρίαρχος, όντας πρωτοπόρος, με 26 βαθμούς και στο +4 από τη Σλάβια Πράγας. Πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Μλάντα Μπόλεσλαβ.  Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός είναι ο μέσος Μπούτσα(τιμωρημένος),ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παραμείνει ο Τζεμέλκα που σκόραρε στο Πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν έκανε μία  ποδοσφαιρική αυτοκτονία στην Μπουντεσλίγκα με το 2-2 απέναντι στη Ντόρτμουντ.  Προηγήθηκε  0-2 με Γκορέτσκα και Σανέ αλλά η Ντόρτμουντ επέστρεψε και πήρε την ισοπαλία. Κάπως έτσι, οι Βαυαροί είναι στο -4 απο την Ουνιον έχοντας μόνο μία νίκη σε έξι ματς στο Πρωτάθλημα. Στον όμιλο  έχει τρία στα τρία με διπλό στο Μιλάνο(0-2) και δύο νίκες κόντρα σε Πλζεν (5-0) και  Μπαρτσελόνα (2-0). Οπως εύκολα διαπιστώνουμε όχι μόνο έχει τρια στα τρία αλλά και τέρματα 9-0.  Αρκετά τα προβλήματα στην άμυνα για το Νάγκελσμαν ,καθώς οι Ντέιβις-Σαρ-Ντε Λιχτ- Ερνάντες να είναι εκτός και κάπως έτσι ο Κίμιχ θα θυμηθεί τα νιάτα του ,ως δεξιος μπακ ,με Μαζραουί στο άλλο άκρο, ενώ ο Ουπαμεκανό θα παίξει πλαι στον Παβάρ. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Γκνάμπρι ,σίγουρα εκτός με covid  ο Μουσιάλ ,βασικός φορ ο Τσούπο Μότινγκ.

Προϊστορία:  Το 2013 η Μπάγερν κέρδισε 0-1 με σκόρερ τον Μάντζουκιτς

Eκτίμηση:  Εχει θέματα η Μπάγερν, κίνητρο η  Βικτόρια και θα πάνω με το over 2.5  αλλά και anytime σκόρερ τον Σανε που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver ,Σανέ anytime σκόρερ

 

(Visited 370 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x