Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League : Μπαρτσελονα- Ιντερ

Champions League : Μπαρτσελονα- Ιντερ
Spread the love

Στο Κάμπ Νου διεξάγεται ένας τελικός πρόκρισης για την  επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αανάμεσα στην Μπαρτσελονα και την Ιντερ.

Οι Καταλανοί  έχασαν στο Μιλάνο, στην 3η αγωνιστική, και αν   δεν κερδίσουν τους “Νερατζούρι” θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Αλλωστε, χάνοντας απο την Μπάγερν και εν συνεχεία από την αποψινή αντίπαλο τους το πρόβλημα γιγαντώνεται παρά το γεγονός ότιστον β γύρο έχουν  δύο ματς εντός και το εκτός στο Πλζεν.  Για να επανέλθουμε στο Μιλάνο και την ήττα με 1-0 είναι αλήθεια πως με την εμφάνιση του β μέρους  άξιζαν να μνην χάσουν ενώ και τα παράπονα απο τη διαιτησία ήταν πολλά και κυρίως δίκαια.  Στη Λα Λιγκα είναι συμπρωτοπόροι με τη Ρεάλ στους 22 βαθμούς(κέρδισαν με την ψυχή στο στόμα τη Θέλτα με 1-0) και έχουν και το Ελ Κλάσικο την Κυριακή.  Αγωνιστικά,  ο Φράνκι Ντέ Γιονγκ επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, αλλά οι Κεσι,Μπεγερίν, Κούντε,Μπεγεριν,Ντεπαι ,Αραούχο είναι εκτός.

Η Ιντερ, που έχει κερδίσει Μπαρτσελόνα και Πλεν, έχει ένα πλεονέκτημα το οποίο μπορεί να απωλέσει αν χάσει στο Κάμπ  Νου.  Στο Καμπιονάτο έκαναν μεγάλο διπλό με το 1-2 στο Σασουόλο ελέω του γερόλυκου killer που ακούει στο όνομα Τζέκο. Υπάρχουν μακροχρόνιες απουσίες για την Ιντερ αλλά το καλό νέο είναι η  επιστροφή του Λουκάκου μετά απο καιρό ,ωστόσο δεν θα είναι παρών στην αρχική ενδεκάδα αλλά μπαίνει αποστολή, ενώ βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Ντάμφρις.

Προϊστορία: Πέντε σερί νίκες για την Μπαρτσα κόντρα στην Ιντερ στο Κάμπ Νου.

Εκτίμηση: Καμία από τις δύο δεν είναι σε σούπερ κατάσταση αλλά έχω την  αίσθηση πως ο Λεβαντόφσκι και το Καμπ Νου θα  “μιλήσουν” εμφατικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1  

 

(Visited 520 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x