Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League : Λεβερκούζεν – Πόρτο

Champions League : Λεβερκούζεν – Πόρτο
Spread the love

Η Πόρτο με γκολ των Ζαϊντού και Γκαλένο που ήρθαν από τον πάγκο πήρε το πρώτο τρίποντο στον όμιλο κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν που έχασε πέναλτι στο 0-0.
Οι «δράκοι» έχουν πλέον ίδιους βαθμούς με τις «ασπιρίνες» και την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα γκρουπ που έχει ξεχωρίσει η Μπριζ η οποία έχει 9 βαθμούς και όλοι οι υπόλοιποι από τρεις έχοντας νικήσει ο ένας τον άλλο .

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι πλέον στον πάγκο της Λεβερκούζεν η οποία νίκησε νίκη με 4-0 εντός έδρας την Σάλκε . Έτσι έφτασε τους 8 βαθμούς και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη στο πολύ κακό ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα . Προέρχεται από την ήττα από την Πόρτο σε ένα ματς που έχασε πέναλτι και φυσικά όλα της τα ματς στο όμιλο είναι ΝG και με λίγκα γκολ .
Δεν θα έχει τους: Μπελαραμπί τον Παλάσιος τον Αζμούν και τον Βιρτζ που είναι τραυματίες αλλά και τους : Άντριτς και Φρίπογκ που είναι τιμωρημένοι . Μετρά μόλις δύο νίκες στα 8 τελευταία ματς ενώ έχει δεχθεί γκολ στα 6 από αυτά .

Η Πόρτο στο πρωτάθλημα νίκησε την Πορτιμονένσε με 2-0 και είναι στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς , τρεις πίσω από την πρώτη Μπενφίκα . Για το ματς με την Λεβερκούζεν έχει μία μόνο απουσία αυτή του Πέπε που ενδέχεται να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είχε νικήσει και την Μπράγκα με 4-1 και είχε φυσικά και το 2-0 επί της Λεβερκούζεν μετρώντας έτσι 3 σερί νίκες ενώ είναι στα 2-3 γκολ στα έξι από τα 8 τελευταία ματς

Σε αυτό το ματς θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αφού και οι δύο άμυνες δέχονται γκολ

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 417 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x