ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Champions League

Champions League : Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπριζ

Champions League : Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπριζ
Spread the love

Το αήττητο σερί της Μπριζ συνεχίστηκε στις Βρυξέλλες για την 3η αγωνιστική του Β’ όμίλου στο Τσάμπιονς Λίγκ και η πρωταθλήτρια Βελγίου επικράτησε και της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0, στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Σιμεόνε που είναι ισόβαθμη με την Πόρτο και την Λεβερκούζεν, ύστερα από την νίκη των Πορτογάλων κόντρα στην Μπάγερ.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία κόντρα στην Μπριζ για να ξαναβάλει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς, χάνοντας πέναλτι-πιστό αντίγραφο εκείνου που είχε χάσει στον τελικό του Champions League το 2016 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον η ομάδα του Σιμεόνε θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης ενώ προέρχεται από την νίκη με την Χιρόνα στο πρωτάθλημα που έπιασε την 4η θέση μαζί με την Μπέτις και την Σοσιεδάδ
Δεν θα έχει για το ματς αυτό τον βραζιλιάνο Φελίπε – τον Λιορέντε και τον Ρεγιλιόν

Από την άλλη η Μπριζ που θα πάει στο Μετροπολιτάνο χωρίς τους τον Μπογιατά τον Ριτς και τον Ολλανδό Βόρμερ, θέλει μόνο να μην χάσει για να έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση.
Έχει το απόλυτο έχοντας νικήσει όλες τις ομάδες του ομίλου και στατιστικά με μία ισοπαλία στην Ισπανία δύσκολα θα χάσει την πρόκριση αφού έχει το ματς με την Πόρτο εντός έδρας .

Ασφαλώς μπροστά σε 70 χιλιάδες θεατές τον πρώτο λόγο τον έχει η Ατλέτικο αλλά με το γεγονός του ότι η Μπριζ έχει σκοράρει σε όλα τα ματς ια πάμε με το Over σε αυτό το ματς περιμένοντας να σκοράρουν οι Βέλγοι ακόμα και ας χάσουν

Πρόταση : Over

(Visited 390 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x