ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ : Ναντ- Φράιμπουργκ

Γιουρόπα Λιγκ : Ναντ- Φράιμπουργκ
Spread the love

Στο Λα Μποζουάρ η Ναντ κοντράρεται με τη Φράιμπουργκ για τον 7ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αν εξαιρέσει κανεις το ματς με τον Ολυμπιακό όπου κέρδισε (βρήκε και τα έκανε) η Ναντ είναι απογοήτευση στον όμιλο αλλά είναι και φαβορί για το Κόνφερενς και την τρίτη θέση. Κακή με την Καραμπάχ(3-0), ακόμα χειρότερη στην ήττα απο την Φράιμπουργκ. Το ακόμα πιο κακό  νέο όμως για την ομάδα του Κομπουαρέ είναι ότι η ομάδα είναι προτελευταία  με 7 βαθμούς σε 10 αγώνες και  με μόλις μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Eκτός οι δεξιοί μπακ Σεντόνζ και Φάμπιο( για την ακρίβεια ο Βραζιλιάνος είναι αμφίβολος), σκέψεις  για τριάδα απο τον Κομπουαρέ στην άμυνα που είδε ΚΑΙ  τη Ρεν να κάνει πάρτι στο Σαμπιονα (3-0).

Η Φράιμπουργκ. έμεινε ζωντανή και στο Βερολίνο(2-2) με τη Χέρτα, εκεί όπου προηγήθηκε ,έμεινε πίσω και ισοφάρισε στο 78.  Εχει 10 παιχνίδια αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις(7-3-0)έχοντας χάσει μόνο απο τη Ντόρτμουντ εντός έδρας . Δεν θέλει να αλλάξαει την ομάδα ο Στράιχ αφήνοντας στην άκρη το ροτέισον ξέροντας ότι με νίκη η ομάδα κάνει το 4 στα 4 και το απόλυτο βήμα για την πρόκριση ,ως πρώτης στον όμιλο που θα της δώσει το δικαίωμα να μην παίξει πλέι οφ και να περάσει μπαι στους “16”.Αγωνιστικά προβλήματα πλήν του εδώ και καιρό τραυματία Σαλαι δεν υπάρχουν.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Η Ναντ έχει μόνο μία ήττα σε πέντε  ματς φέτος  στο Μποζουάρ,(2-2-1) , αλλά δεν δείχνει ότι μπορεί να αντιδράσει.Η Φράιμπουργκ έχει την ποιότητα αλλά και τη φόρμα να τα καταφέρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3  

(Visited 400 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x