ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Champions League:Νάπολι- Άγιαξ (1ος όμιλος)

Champions League:Νάπολι- Άγιαξ  (1ος όμιλος)
Spread the love

H Nάπολι υποδέχεται τον Άγιαξ για την τέταρτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Ναπολιτάνοι έκαναν το τέλειο ματς στο Άμστερνταμ, απάντησαν στο γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και στη συνέχεια διέλυσαν τον Άγιαξ με 6-1. Έγινε η πρώτη ιταλική ομάδα που έφτασε τα 13 γκολ στο Champions League έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ενώ υποχρέωσε τον Αίαντα στην πιο βαριά εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα. Κάπως έτσι η Νάπολι έχει το 3 στα 3 στον όμιλό και έχει αγκαλιάσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Στη Serie A επικράτησε με 4-1 της Κρεμονέζε εκτός έδρας και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Άγιαξ έχει νικήσει μόνο τη Ρέιντζερς στη πρεμιέρα της διοργάνωσης με 4-0 ενώ έχει και δυο ήττες από Λίβερπουλ (2-1) και Άγιαξ (6-1). Κάπως έτσι βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου με τρεις βαθμούς. Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας άφησε πίσω του τα κακά αποτελέσματα και πήρε τη νίκη επί της Φόλενταμ με 4-2 εκτός έδρας.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές με τη Νάπολι να έχει νικήσει τις δυο από αυτές και τον Άγιαξ μία.

Πρόταση:G/G

(Visited 580 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x