ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ – Ομόνοια ( 5ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ – Ομόνοια ( 5ος όμιλος)
Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Ομόνοια έχοντας κερδίσει με ανατροπή στο αντίστοιχο ματς που έδωσε στην Κύπρο με 3-2 αλλά χρειάζεται ακόμη ένα “τρίποντο” απόψε για να εδραιωθεί στην 2η θέση.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” προέρχονται από ακόμη μια νίκη με ανατροπή τούτη την φορά για το πρωτάθλημα. Την πέτυχαν μέσα στο Goodison Park επί της Έβερτον (1-2) απαντώντας στο τέρμα του Ιβόμπι με τους: Άντονι- Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάπως έτσι η ομάδα του Έρικ Τεν Χάγκ έχει πετύχει 3/4 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 5η θέση στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ άρα σε απόσταση βολής από την 4άδα.

Την ίδια ώρα οι απουσίες παραμένουν πολλές αφού οι: Φαν Ντε Μπεεκ, Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Μαρσιάλ, Ντουμπράβκα παραμένουν εκτός δράσης.

Οι Κύπριοι κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά όχι και βαθμούς κόντρα στους “μεγάλους” του ομίλου αφού τόσο κόντρα στην Μάντσεστερ.Γ (2-3) όσο και απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-2) ήταν καλοί αλλά δεν πήραν πόντο.

Δύσκολα δεν θα τερματίσει τελευταία στον όμιλο αφού κουβαλά και την εντός έδρας ήττα από την Σέριφ Τιρασπόλ (0-3) στην πρεμιέρα.

Η ομάδα του Νιλ Λένον στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι στην 6η θέση και αριθμεί ήδη 4/5 ήττες μακριά από την έδρα της. Τελευταίο 2ιπλο που πανηγύρισαν στα Κύπελλα Ευρώπης είναι αυτή επί της Σάμροκ Ρόβερς το 1987.

Προϊστορία: Το 3-2 υπέρ της Μάντσεστερ.Γ πριν από λίγες ημέρες είναι και το μοναδικό ματς στην μεταξύ παράδοση. Ποτέ καμία Κυπριακή ομάδα δεν έχει κερδίσει στο Νησί.

* Σε καλό momentum οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν για να καθαρίσουν με την 2η θέση στο όμιλο και να επικεντρωθούν στα δύσκολα ματς που έρχονται στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι σε Νιούκαστλ, Τότεναμ και Τσέλσι. Σε combo o Άσος με το Goal σε απόδοση 2,67. Ρίσκο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ είναι ασταθής στην άμυνα και οι Κύπριοι ένα γκολ μπορούν να το βρούνε απόψε ανεξάρτητα από την έκβαση και το τελικό σκορ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal

(Visited 545 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x