ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Μπόντο/ Γκλιμτ – Άρσεναλ ( 1ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Μπόντο/ Γκλιμτ – Άρσεναλ ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Στην Νορβηγία η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται την Άρσεναλ λίγες μονάχα ημέρες μετά την ήττα της με 3-0 στο Λονδίνο.

Οι πρωταθλητές Νορβηγίας αριθμούν 14 (!) σερί εντός έδρας νίκες στην Ευρώπη και αν κερδίσουν την Άρσεναλ θα ισοφαρίσουν το σχετικό ρεκόρ της Μπαρτσελόνα από το 2017.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να υπερτερούν στην παρούσα φάση της PSV στην ισοβαθμία και να φιγουράρουν στην 2η θέση του σχετικού πίνακα αλλά θα είναι δύσκολο να κρατηθούν 2οι , εάν δεν πάρουν κάτι στο αποψινό τους παιχνίδι, αφού η PSV λογικά θα έχει ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην Ζυρίχη ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο.

Στόχος τους παραμένει η πρώτη δυάδα ενώ με την Ζυρίχη τόσο ανίσχυρη αναμένεται πως στην χειρότερη περίπτωση θα πέσουν στο Κόνφερενς Λιγκ όπως έγινε και πέρσι.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά το εντυπωσιακό 4-1 επί της Σάντεφιορντ παραμένει 2η και στο + 1 από την 3η Ρόζενμποργκ με την Μόλντε ήδη να κάνει πρόβα… πρωταθλήτριας.

Οι Λονδρέζοι θα ψάξουν την νίκη για να ανοίξουν την διαφορά τους στην κορυφή από τους διώκτες τους στην βαθμολογία του ομίλου. Αριθμούν 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά το φετινό τους σερί είναι: 11-0-1.

Με θετικό πρόσημο και ο απολογισμός στα εκτός έδρας παιχνίδια τους στην διοργάνωση όπου μετράνε 10/14 2ιπλά και μόλις μια ήττα.

Ο Αρτέτα θα προχωρήσει στο απαραίτητο Rotation οπότε θα δούμε και Χόλντινγκ και Τομιγιάσου και Νέλσον και Νκέτια και Μαρκίνιος κλπ.

Οι πρωταθλητές Νορβηγίας αριθμούν 14 (!) σερί εντός έδρας νίκες στην Ευρώπη και αν κερδίσουν την Άρσεναλ θα ισοφαρίσουν το σχετικό ρεκόρ της Μπαρτσελόνα από το 2017.

Προϊστορία: Το 3-0 του 1ου γύρου είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στην παράδοση. Γενικά η Άρσεναλ είναι αήττητη απέναντι σε Νορβηγούς με απολογισμό: 6-1-0.

* Οι Νορβηγοί δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε κανένα από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις ενώ την ίδια ώρα δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους εδώ και 16 αγώνες από τον Μάιο στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Η Άρσεναλ θα αγωνιστεί με την ομάδα που συνήθως παρατάσσει ο Αρτέτα στον θεσμό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χάνει σε ποιότητα και ταχύτητα. Στον διπλασιασμό το combo του Over 2,5 με το Goal εκτιμώ πως έχει αξία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 684 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x