ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Τίγκρες – Πατσούκα

Μεξικό: Τίγκρες – Πατσούκα
Spread the love

Στο «Ουνιβερσιτάριο Νουέβο Λεόν» η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην Τίγκρες και την Πατσούκα για τα προημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα, με τον επαναληπτικό την Κυριακή που μας έρχεται στο «Χιντάλγκο».

Να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά των πλέι οφ του Απερτούρα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, την πρόκριση παίρνει που τερμάτισε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Επιβλητικό επίσης 6-1 χθες για την Αμέρικα στην έδρα της Πουέμπλα, το οποίο μετέτρεψε σε διαδικαστικού χαρακτήρα το μεταξύ τους επαναληπτικό στο «Αζτέκα», ενώ ανοιχτοί λογαριασμοί για την Κρουζ Αζούλ και τη Μοντερέι μετά το μεταξύ τους 0-0. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο «Νεμέσιο Ντίες», με τη μονομαχία της Τολούκα με την Σάντος Λαγκούνα.

Στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα η Τίγκρες, η οποία βρέθηκε στο -2 από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα σημερινή της αντίπαλο και η οποία πάντως, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στη νοκ άουτ μονομαχία της στον 1ο γύρο των πλέι οφ με τη Νεκάξα. Με παίκτη λιγότερο μάλιστα η Τίγκρες από το εικοστό λεπτό στο ματς με τη Νεκάξα, με τον συνήθη ύποπτο όμως, τον 36χρονο Γάλλο επιθετικό και φυσικό της ηγέτη Ζινιάκ, να «καθαρίζει» με δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το υπέρ της 2-0 στο εξήντα και το εβδομήντα τρία. Στην άλλη πλευρά, στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα η Πατσούκα, η οποία της έδωσε την δυνατότητα να βρεθεί απευθείας στα προημιτελικά ή να αποφύγει αν προτιμάτε τον 1ο γύρο των πλέι οφ. Μια θέση που εξασφάλισε ουσιαστικά την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα με το 2-1 στην έδρα της Ατλέτικο Σαν Λουίς, ενώ διαδικαστικό ουσιαστικά το 0-0 στο φινάλε φιλοξενώντας τη Μοντερέι.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Τίγκρες και τέσσερις ισοπαλίες, σε 10 ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Πατσούκα.

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων. Παρ’ όλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 920 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x