ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Με δύο ειδικά θα πάμε και στη Λιγκ 2 η οποία δεν ενδείκνυται για φαβορι

242 Καρλάιλ-Ντονκάστερ 

Αήττητη σε οκτώ παιχνίδια η Καρλάιλ αλλά με μόλις τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες και 3-3-0 στα τελευταία έξι παιχνίδια η γηπεδούχος  όντας πλέον  στην 7η θέση   με τέρματα 8-5 . Γενικά έχει μόνο μία ήττα σε 12 αναμετρήσεις(5-6-1). Παράλληλα, εντός  έδρας έχει  3-3-0, πιο πρόσφατο 1-3 κόντρα στη Χάρτλπουλ.

Η Ντονκάστερ, είναι ισόβαθμη με την αντίπαλο της ενώ  δεν έχει κερδίσει τα τελευταία δύο παιχνίδια της ,με πιο πρόσφατο το 1-1 με τη Λέιτον εκτός έδρας, ενώ έχασε απο την Χαρτλπουλ .Εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα  δυνατή (2-2-2).

Προϊστορία: 2-1 το 16-17.

Εκτίμηση: Μένω μακριά απο το σημεί ο ,πιστεύω ότι θα χουμε γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver 

247 Σουίντον- Κόλτσεστερ

Με δύο ήττες και μία νίκη στα τελευταία τρία ματς  η Σουίντον περνάει κρίση και ιδιαίτερα σημαντική. Κέρδισε δύσκολα τη Νιούπορτ αλλά τα θαλάσσωσε με Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον, χάνοντας την υψηλή της βαθμολογική θέση. Εντός έδρας έχει 3-2-1 με τέρματα 9-5.

Η Κόλτσεστερ, με τη νίκη απέναντι στη Χαρογκέιτ,  πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντο σε 12 ματς. Ολες οι νίκες είναι  εντός ενώ εκτός μετρά  μετρά 0-1-4 και η λέξη …άθλια τη χαρακτηρίζει. Δέχεται εύκολα γκολ μακριά από την έδρα της (9 ) βάζει δύσκολα(4).

Προϊστορία: 1-3-3 την τελευταία δεκαετία (0-0 πέρυσι και τελευταίος άσος το 18-19)

Εκτίμηση: Περίεργο ματς με φαβορί τη Σουίντον ,αλλά θα προτιμήσω τα 2-3 τέρματα ,με την …περίερη Σουίντον και την Κόλτσεστερ να έχει καλή παράδοση και πρώτο στόχο να μην χάσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

(Visited 781 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x