Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ που είναι ουραγός στην βαθμολογία χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς για να αναρριχηθεί πιο ψηλά στην βαθμολογία απέναντι στην Πάλας η οποία είναι σαφέστατα σε καλύτερη μοίρα ούσα στην 15η θέση αλλά όχι σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι “Αλεπούδες” έχασαν στο Vitality από την Μπόρνμουθ με 1-2 και έτσι δεν έδωσαν συνέχεια στο εντυπωσιακό 4-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με αποτέλεσμα να αριθμούν 7/8 ήττες στην κατηγορία και να είναι καθηλωμένες στην τελευταία θέση του πίνακα.

Οι γκρίνιες και η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μπρένταν Ρότζερς είναι έντονη από τον κόσμο και τα τοπικά ΜΜΕ αλλά προς το παρόν η διοίκηση τον στηρίζει.

Ένα από τα “αγκάθια” που έχει να αντιμετωπίσει ο Β. Ιρλανδός τεχνικός είναι το γεγονός πως η ομάδα του ήδη έχει χάσει σε 4 φετινά παιχνίδια στα οποία προηγήθηκε πρώτη στο σκορ.

Μάλιστα από την αρχή της περσινής σεζόν έχει απολέσει με αυτόν τον τρόπο ήδη 35 βαθμούς.

Οι “Αετοί” προέρχονται από το 2-1 επί της Λιντς και μάλιστα με ανατροπή που πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας.

Με αυτή την νίκη τους απέναντι στα “παγόνια” τερμάτισαν και ένα αρνητικό σερί με 4 αγώνες δίχως “τρίποντο” που είχαν προηγηθεί.

Ο Πατρίκ Βιεϊρά περιμένει από την ομάδα του να “χτίσει” ένα καλό ρεκόρ πια έχοντας βγάλει ένα ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα αφού ήδη έχουν αντιμετωπίσει τις 4/6 ομάδες που απαρτίζουν στην παρούσα φάση την λεγόμενη Big 6 στην βαθμολογία.

Προϊστορία: Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει κερδίσει και στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της την Κρίσταλ Πάλας με πιο πρόσφατο το 2-1 πέρσι.

* Η Λέστερ έχει κερδίσει και τους 4 φετινούς βαθμούς της στα εντός έδρας παιχνίδια της και ετοιμάζεται το μεσημέρι να δώσει το 1ο από τα επόμενα 3/4 ματς μπροστά στο κοινό της. Το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι το Goal σε απόδοση 1,65.

Στα ειδικά στοιχήματα θα ψάξω τον Βίλφερντ Ζάχα να βρει δίχτυα αφού έχει σκοράρει 7 γκολ απέναντι στην Λέστερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 445 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x