ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga : Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης

La Liga : Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης
Spread the love

Δύο ομάδες που φέτος θα πρωταγωνιστήσουν και φυσικά είναι ήδη στην πρώτη τετράδα με την Ατλέτικο να μην μπορεί να νικήσει εκτός έδρας την Μπιλμπάο τα τελευταία 5 χρόνια

Η Μπιλμπάο η οποία προέρχεται από την ισοπαλία στην Ανδαλουσία με την Σεβίλλη με 1-1 βρίσκεται ήδη στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς, έχασε έδαφος από την κορυφή και περιμένει πλέον να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις μετά τοπ ντέρμπι των πρωτοπόρων Ρεάλ και Μπάρτσα. Αυτό θα συμβεί αν νικήσει την Ατλέτικο . Μέχρι στιγμής μετρά 5 νίκες 2 ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή εντός έδρας με 1-0 από την Εσπανιόλ .

Διαθέτει μία από τις καλύτερeς άμυνες του πρωταθλήματος με 5 γκολ παθητικό και μία από τις καλύτερες επιθέσεις με 17 γκολ ενεργητικό . Ο Χερέρα είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει ενώ ο Βιβιάν έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και είναι επίσης τραυματίας ο Μπερίσε .

Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπριζ και έμεινε στο 0-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ έτσι έχασε έδαφος αφού την πέρασε η Πόρτο την οποία έχει να την αντιμετωπίσει και στην Πορτογαλία
Βρίσκεται στην τρίτη θέση και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός πρόκρισης
Sτο πρωτάθλημα μετά την ήττα από την Ρεάλ κατάφερε να κάνει δύο νίκες με την Σεβίλλη και την Χιρόνα και έτσι έχει ανέβει στην 4η θέση με 16 βαθμούς , ένα μόλις πίσω από την αντίπαλο της.
Για την Ατλέτικο θα απουσιάσει ο Βραζιλιάνος Φελίπε , ο Γιορέντε που έχει πρόβλημα στη γάμπα και ο Ρεγιλιόν .

Πέρυσι η Μπιλμπαό έκανε ζημιές στην Ατλέτικο αφού κατάφερε να την νικήσει εντός και να πάρει ισοπαλία στη Μαδρίτη ενώ την νίκησε και για το Σούπερ Καπ.
Η τελευταία φορά που η Ατλέτικο νίκησε την Μπιλμπάο ήταν τον Μάρτιο του 2021 στη Μαδρίτη .
Τελευταία φορά που η Ατλέτικο νίκησε την Μπιλμπάο στη χώρα των Βάσκων ήταν το 2017 με 2-1

Πρόταση: Over

(Visited 44 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x