ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Σάντος Λαγκούνα – Τολούκα  

Μεξικό: Σάντος Λαγκούνα – Τολούκα  
Spread the love

Στο «Νουέβο Κορόνα» η δεύτερη μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα, με την Τολούκα να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, μετά το προ τριών υπέρ της 4-3 στο «Νεμέσιο Ντίες»¨.

Να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά των πλέι οφ του Απερτούρα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, την πρόκριση παίρνει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Σάντος Λαγκούνα θα πανηγυρίσει την πρόκριση, αν επικρατήσει με οποιοδήποτε σκορ, ακόμα και με ένα τέρμα διαφορά, καθώς τερμάτισε ψηλότερα, ενώ το πρόγραμμα των προημιτελικών ολοκληρώνεται λίγες ώρες αργότερα, με τη μονομαχία της Πατσούκα με την Τίγκρες. Την πρόκριση επίσης για τα ημιτελικά πανηγύρισαν από χθες η Αμέρικα, η οποία επικράτησε 5-1 στο «Αζτέκα» της Πουέμπλα και η Μοντερέι, που κέρδισε 3-0 στο γήπεδο της την Κρουζ Αζούλ.

Κοντινή κεφαλιά του Γκονζάλες και 1-0 για την Τολούκα στον πρώτο ημιτελικό στο τέταρτο λεπτό, με το 2-0 στο δέκα, με εντός περιοχής σουτ του Σανβέζο. Πιο απειλητική πάντως στην συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο η Σάντος Λαγκούνα, παρά το αρχικό σοκ, μειώνοντας με πέναλτι στο τριάντα και φτάνοντας στο 2-2 ακολούθως, με κεφαλιά του Πρεσιάδο, στο τριακοστό όγδοο λεπτό. Προσωρινή ανατροπή μάλιστα από την Σάντος Λαγκούνα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (49΄), με την Τολούκα όμως να κυριαρχεί στο τελευταίο εικοσάλεπτο του προημιτελικού, με το 3-3 στο εβδομήντα πέντε και το 4-3 με πέναλτι του Βραζιλιάνου γκολκίπερ Τιάγκο Βόλπι στις καθυστερήσεις.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Σάντος Λαγκούνα, μία για την Τολούκα και τέσσερις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Νουέβο Κορόνα», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στο «σπίτι» της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Σάντος Λαγκούνα, με το «Νουέβο Κορόνα» να είναι πραγματικό φρούριο, καθώς είχε οκτώ νίκες και μία ισοπαλία σε εννέα συνολικά ματς. Παρ’ όλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, καθώς τα πλέι οφ είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 935 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x