ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Σεντράλ Κόρδοβα – Τίγκρε  

Αργεντινή: Σεντράλ Κόρδοβα – Τίγκρε  
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για το φινάλε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και μόνο κίνητρο για την Σεντράλ Κόρδοβα το γόητρο, στο τελευταίο της ματς στο γήπεδο της, την στιγμή που η Τίγκρε θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Σεντράλ Κόρδοβα στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με βαρύ 0-3 αρχικά φιλοξενώντας τη Νιούελς, ενώ 0-2 την Παρασκευή που μας πέρασε στην έδρα της Αρσενάλ, με μόνο θετικό, πως έχει εξασφαλίσει ήδη την παραμονή της, μέσω της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Κίνητρο για την Σεντράλ Κόρδοβα, αν βέβαια υπάρχει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, να πάρει κάποιους βαθμούς που θα είναι απαραίτητοι στην επόμενη διοργάνωση στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, στην οποία θα ξεκινήσει χαμηλά. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Σεντράλ Κόρδοβα, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 2-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Νιούελς, με την Τίγκρε όχι μόνο να πανηγυρίζει το πέμπτο της τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, αλλά να εξασφαλίζει ταυτόχρονα, την έξοδο της στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Είχαν προηγηθεί τρία τρίποντα στο γήπεδο της, το 2-0 με την Βέλεζ, το 3-0 με την Αλντοσίβι και το 2-1 με την Ιντεπεντιέντε, ενώ 1-0 ενδιάμεσα αυτών στη Λα Πλάτα με την τοπική Χιμνάσια και 2-2 στην Χουνίν με την Σαρμιέντο, όπου δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε. Στόχος της Τίγκρε στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, να δώσει συνέχεια λογικά σε αυτό το σερί και να εξαντλήσει τις λιγοστές όπως προαναφέρθηκε πιθανότητες που υπάρχουν για έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Τίγκρε, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία, με γηπεδούχο την Σεντράλ Κόρδοβα.

Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο συγκεκριμένο ματς, ζυγίζοντας βέβαια τα παραπάνω δεδομένα. Μόνο ψεγάδι, πως κατά την προσωπική μου γνώμη η Τίγκρε δεν προλαβαίνει το Κόπα Λιμπερταδόρες, ειδικά αν την ίδια ώρα η Ουρακάν επικρατεί στην εντός έδρας μονομαχία της με την αδιάφορη Πλατένσε και θα αρκεστεί στο Σουνταμερικάνα.

Εκτίμηση:  2

(Visited 1.047 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x