ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Κύπελλο Ελλάδας: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
Spread the love

O Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ σε νοκ άουτ ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Αρκάδες έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό εντός έδρας για την 8η αγωνιστική της Superleague. Κάπως έτσι μετράνε μόλις μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές κάτι που έχει φέρει απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Μετά το παιχνίδι κόντρα στους Αγρινιώτες υπήρξαν μάλιστα αποδοκιμασίες τόσο στους παίκτες όσο και στον προπονητή Ηρακλή Μεταξά. Το Κύπελλο επομένως αποτελεί διέξοδο για τον Αστέρα Τρίπολης τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Γκαρθία, Βαλιέντε, Μπερτόγλιο που δεν είναι 100% έτοιμοι και ο Ιγκλέσιας.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ατρόμητος έφτασε κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα στην ‘’Αγιά Σοφιά’’ κόντρα στην ΑΕΚ όμως τελικά ηττήθηκε με 1-0 με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Στροφή πλέον στο Κύπελλο όπου πέρυσι αποκλείστηκε στην ίδια φάση από τον Παναθηναϊκό και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θέλει ν’ αποφύγει φέτος. Ο Κρις Κόουλμαν δεν μπορεί να υπολογίζει τους Χατζηισαϊα και Ρομπάιγ. Ο έμπειρος στόπερ ταλαιπωρείται από μία σύσπαση στον δικέφαλο και κάνει… αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου με το Βόλο. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μετέβη στην πατρίδα του για τη γέννηση του γιου του.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 41 φορές με τον Αστέρα Τρίπολης να μετρά 13 νίκες, 13 παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα ενώ ο Ατρόμητος έχει επικρατήσει 15 φορές. Με γηπεδούχο τον Αστέρα η παράδοση είναι 10-7-5. Στα ματς για το θεσμό του Κυπέλλου ο απολογισμός είναι 3-2-0 υπέρ του Ατρόμητου.

Πρόταση: Under 2.5

(Visited 228 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x