ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga : Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ

La Liga : Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ
Spread the love

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ και έμεινε πίσω τρεις βαθμούς από την κορυφή και στην δεύτερη θέση . Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα σε ένα ματς που είχε την κατοχή τις περισσότερες τελικές αλλά δεν πήρε τίποτα.

Ασφαλώς έχει και το μυαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ που βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου ενώ απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές και κινδυνεύει για δεύτερη σερί χρονιά εκτός από την φάση των ομίλων . Για το ματς με την Βιγιαρεάλ έχει απουσίες αυτές των: Αραούχο – Κρίστενσεν και Ντεπάι ενώ είναι αμφίβολος ο Μπεγιερέν.

Η Βιγιαρεάλ μετά από ένα σερί χωρίς νίκη, κατάφερε να νικήσει την Οσασούνα με 2-0 και έπιασε την 7η θέση, οριακά εκτός ευρωπαϊκών θέσεων με 4 νίκες -3 ισοπαλίες και δύο ήττες . Στα αγωνιστικά έχει έχει εκτός Κοκελέν – Φόιθ και Μορένο ενώ Κίκο και Λο Σέλσο είναι αμφίβολοι .

Να σημειώσουμε ότι διαθέτει μία πολύ μέτρια επίθεση με 12 γκολ υπέρ αλλά έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 3 γκολ παθητικό ( Στις δύο ήττες που έκανε από Σοσιεδάδ και Μπέτις με 1-0 και στην ισοπαλία με 1-1 με την Σεβίλλη). Δηλαδή όποτε κάνει νίκη δεν δέχεται γκολ .

Στην παράδοση του ματς η Μπαρτσελόνα πέρυσι νίκησε στο Λεβάντε με 3-1 αλλά έχασε στο Καμπ Νου με 2-0 από την Βιγιαρεάλ , αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 5 σερί νίκες που είχε κόντρα στους Λεβαντίνους μετά το φοβερό ματς του 2019 που είχε τελειώσει ισόπαλο με 4-4 . Θα πάμε με τα πολλά γκολ που μπορούν και συνηθίζουν οι δύο ομάδες στα μεταξύ τους ματς

Πρόταση: Over και γκολ – γκολ

 

(Visited 273 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x