ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Κοριτίμπα     

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Κοριτίμπα     
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Μορουμπί», με την Σάο Πάολο να θέλει να εξασφαλίσει την έξοδο της στο Κόπα Σουνταμερικάνα, την στιγμή που η Κοριτίμπα βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Παλμέιρας, με την Σάο Πάολο ικανοποιημένη από τη μοιρασιά των βαθμών, ειδικά βάσει εικόνας και ευκαιριών, καθώς η αντίπαλος της είχε και χαμένο πέναλτι, ειδικότερα από την στιγμή που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Στην 12η θέση πλέον, με την χρονιά πάντως να θεωρείται αποτυχημένη, ειδικά μετά την ήττα στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα όπου είχε μάλιστα τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε. Έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Σάο Πάολο, σε 15 ματς στο Μπραζιλειράο στο «Μορουμπί», ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο στόπερ Φεραρέσι.

Στον αντίποδα, ήττα με 0-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι μίσους με την συμπολίτισσα Ατλέτικο Παραναένσε, με θετικό πάντως για την Κοριτίμπα, το +3 που προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Με αμυντικό προσανατολισμό στο ντέρμπι η Κοριτίμπα, με τη «μισητή» της αντίπαλο να την «τιμωρεί» τελικά ένα λεπτό πριν το φινάλε, την στιγμή που φαινόταν πως θα έφευγε από την «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα» με ένα πολύτιμο βαθμό. Δύο ισοπαλίες και δεκατρείς ήττες για την Κοριτίμπα, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Κόουτο Περέιρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σάο Πάολο, δύο για την Κοριτίμπα και ισάριθμες ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μορουμπί», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Μοναδική ομάδα που δεν έχει «διπλό» στο πρωτάθλημα η Κοριτίμπα, η οποία χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της. Παρ’ όλα αυτά, το 1,40 που συνοδεύει την αναξιόπιστη και απρόβλεπτη Σάο Πάολο δεν έχει καμία απολύτως αξία.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 971 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x