ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Πόντε Πρέτα – CSA

Βραζιλία Β΄: Πόντε Πρέτα – CSA
Spread the love

Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας, με την τοπική Πόντε Πρέτα να είναι αδιάφορη και να παίζει μόνο για το γόητρο της, την στιγμή που η CSA «καίγεται», χωρίς υπερβολή, για το τρίποντο.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της νεοφώτιστης Τομπένσε, σε ένα ματς στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες, ειδικά την Πόντε Πρέτα, καθώς με το αποτέλεσμα αυτό εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή. Πιο συγκεκριμένα, στο +9 η Πόντε Πρέτα τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και από την επικίνδυνη ζώνη, υπερτερώντας όμως σε πιθανή ισοβαθμία, αν βέβαια υπάρξει τέτοιο απίθανο σενάριο. Οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Πόντε Πρέτα, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, ένας μόλις βαθμός για την CSA σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με οδυνηρό τόσο το 0-0 αρχικά με την Σαμπάιο Κορέα, όσο και το 0-1 της Παρασκευής που μας πέρασε από την αδιάφορη Λοντρίνα. Πικρή γεύση πάντως για την CSA και στα δύο αυτά ματς, στα οποία κυριάρχησε και είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτό που μετράει είναι το -3 από την γραμμή της παραμονής, ενώ παρελθόν από τον πάγκο και ο 51χρονος Ρομπέρτο Φερνάντες. Με χαρακτήρα «τελικού» πλέον το σημερινό ματς, σημειώνοντας, πως την προτελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την αδιάφορη ουσιαστικά Βίλα Νόβα, ενώ στο φινάλε θα δοκιμαστεί στο Μπέλο Οριζόντε με την Κρουζέιρο. Μία νίκη, επτά ισοπαλίες και εννέα ήττες για την CSA, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο επιθετικός Μερκάδο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Πόντε Πρέτα και μία ισοπαλία, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την CSA.

Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας καθαρά στο κίνητρο της CSA, παρά το γεγονός πως θα προσπαθήσει με υπηρεσιακό προπονητή σήμερα να φτάσει στη μόλις δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Εκτίμηση:  2         

(Visited 788 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x