ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Πατσούκα – Μοντερέι

Μεξικό: Πατσούκα – Μοντερέι
Spread the love

Στο «Χιντάλγκο», η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην Πατσούκα και τη Μοντερέι για τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα, με τον επαναληπτικό την Κυριακή που μας έρχεται στην έδρα των «ραγιάδος».

Να σημειωθεί, πως στα ημιτελικά των πλέι οφ του Απερτούρα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, την πρόκριση παίρνει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στον χθεσινό επίσης, πρώτο ημιτελικό, η Τολούκα επικράτησε 2-1 στο «Νεμέσιο Ντίες» της Αμέρικα.

Πρόκριση σε βάρος της Τίγκρες στα προημιτελικά των πλέι οφ, με την Πατσούκα να γνωρίζει την ήττα με 0-1 στο πρώτο ματς στην έδρα της αντιπάλου της, αλλά να παίρνει με το υπέρ της 2-1 στον επαναληπτικό στο «Χιντάλγκο» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, καθώς είχε τερματίσει ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Απερτούρα. Στην άλλη πλευρά, 0-0 στο «Αζτέκα» με την Κρουζ Αζούλ για τη Μοντερέι, στην πρώτη μονομαχία τους στα προημιτελικά των πλέι οφ, με τους «ραγιάδος» όμως να παίρνουν την πρόκριση με το 3-0 στον επαναληπτικό στο γήπεδο τους.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Πατσούκα, τέσσερις για τη Μοντερέι και πέντε ισοπαλίες, στις 14 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χιντάλγκο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, στο οποίο εκτιμώ πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πολύ δυνατή βέβαια στο «σπίτι» της η Πατσούκα, αλλά δύσκολο να πας και εύκολα κόντρα την ισχυρή Μοντερέι. Συνεπώς, απόλυτα λογική η προσέγγιση ειδικού στοιχήματος τερμάτων, αποφεύγοντας το ρίσκο με σημείο.

Εκτίμηση:  2-3 τέρματα

(Visited 666 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x