ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Φούλαμ- Άστον Βίλα

Spread the love

Η Φούλαμ αλλά και η Αστον Βίλα θα επιδιώξουν να αποφύγουν ένα 4ο διαδοχικό παιχνίδι στην κατηγορία δίχως νίκη στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ ενόψει της αποψινής μεταξύ τους αναμέτρησης.

Οι Cottagers απήλαυσαν ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στην κατηγορία εκπλήσσοντας πολύ κόσμο αφού ήταν νεοφώτιστοι αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Πλέον αριθμούν 3/4 ήττες δεχόμενοι 11 γκολ παθητικό ενώ στο πρόσφατο 2-2 κόντρα στην Μπόρνμουθ χρειάστηκε να έλθουν δυο φορές όντας πίσω στο σκορ για να μαζέψουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει κερδίσει μόλις 1/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία με αποτέλεσμα να πέσουν στην 11η θέση ωστόσο εάν επιστρέψουν στα “τρίποντα” απόψε θα αναρριχηθούν στην 6η θέση του πίνακα.

Τα παιχνίδια με Λιντς, και Έβερτον που ακολουθούν μετά το αποψινό θεωρούνται βατά αφού ο Νοέμβριος ξεκινά με δυο ματς κόντρα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ.

Οι “Χωριάτες” προέρχονται από την ήττα με 0-2 που γνώρισαν από την Τσέλσι με αποτέλεσμα να έχουν συμπληρώσει μόλις 2/10 νίκες από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και να μαραζώνουν στην 16η θέση του πίνακα.

Από τις εταιρίες στοιχημάτων στην παρούσα φάση ο Στίβεν Τζέραρντ είναι Νο 1 φαβορί για να είναι ο επόμενος τεχνικός στην κατηγορία που θα μπει στο ταμείο ανεργίας και η αλήθεια είναι πως εάν δεν μαζέψουν κάποιους βαθμούς στα τρία ματς που έχει μπροστά του , αρχής γενομένης από το αποψινό, δύσκολα δεν θα επαληθευτούν τα προγνωστικά.

Μεγαλύτερο αγκάθι στην παρούσα φάση φαίνεται να είναι το γκολ αφού έχει σκοράρει μόλις 7 γκολ σε 10 αγώνες και σε 116 συνολικά προσπάθειες. Την 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία πίσω από την Γουλβς.

Προϊστορία: Αρκετά ισορροπημένη παράδοση αφού σε 55 μεταξύ τους αγώνες οι Cottagers αριθμούν 19 νίκες, 16 ισοπαλίες και 20 ήττες.

* Η Φούλαμ σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ μέσο όρο στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της ενώ και τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 371 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x