ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1 : Ιπσουιτς-Ντέρμπι

Λιγκ 1 : Ιπσουιτς-Ντέρμπι
Spread the love

Στο Portman Road  η Ιπσουιτς φιλοξενεί τη Ντέρμπι για την  15η αγωνιστική της Λιγκ 1 .

Οι  “Tractor Boys” προέρχονται απο την ήττα -σοκ, απέναντι στη Λινκολν, με 1-0 και μάλιστα  εντός έδρας . Εχασε ευκαιρίες ,αλλά η Λίνκολν είχε την ουσία.  Λίγες ημέρες μετά, σε ένα  αδιάφορο παιχνίδι,έχασε από την Κέμπριτζ για το Λιγκ Τρόφι (1-0) αλλά και πάλι η πρόκριση ήταν  δική της.  Εντός έδρας μετρά  4-2-1 και όπως διαβάζετε η ήττα απο τη Λινκολν ήταν η πρώτη εντός έδρας. Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν ,η ομάδα  είναι δεύτερη και θέλει να κρατήσει αυτή τη θέση αλλά ,γιατί όχι, να κυνηγήσει και την πρώτη για να επιστρέψει στην Τσάμπιονσιπ. Υπάρχουν επιστροφές βασικών  σε μεσαία γραμμή και άμυνα.

Η Ντέρμπι,άφησε πίσω την Πόρτ Βέιλ και την ήττα για να κάνει ένα εμφατικό 0-3 στην Ακρινγκτον.  που την ανέβασε  στους 20 βαθμούς, αλλά όχι και στην πρώτη εξάδα.  Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς και συνολικά  εκτός έδρας (2-2-2) με αρκετά αμυντική προσέγγιση (5 under).  Οσο για το Λιγκ Τρόφι έχασε απο την u21 της Μάντσεστερ Σιτι (1-3) και αποκλείστηκε.  Ισως δεν είναι τυχαίο πως τα άσχημα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, αν εξαιρέσουμε την Ακρινγκτον, έχουν να κάνουν με την απουσία του Ιρλανδικού …μυαλού της ομάδας Χουριχέιν που έχει και 3 γκολ αλλά και ασίστ.

Προϊστορία: 1-1-4 ,την τελευταία δεκαετία, πιο πρόσφατο το 1-1 το 18-19.

Εκτίμηση: Η Ντέρμπι έχει τρόπο να κερδίζει εκτός, χωρίς να είναι συνεπής, η Ιπσουιτς είναι φαβορί αλλά όχι σε καλό φεγγάρι. Προσωπικά θα πάω με τα 2-3 τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 τέρματα

(Visited 414 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x