ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Με δύο …ειδικά που πληρώνουν καλά θα πορευτούμε δυνατά στη Λιγκ 1

382 Μόρκαμπ-Μπάρνσλει 

Η Μόρκαμπ έφυγε αλώβητη απο την έδρα της Μπέρτον (1-1) ,αλλά έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς νίκη (είχαν προηγηθεί τρείς ήττες) παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας  ΄/εχοντας 1-5-7 στα 13, έως τώρα, παιχνίδια του Πρωταθλήματος.  Εντός έδρας είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει  ,έχοντας 0-2-4.

Από την άλλη, η Μπάρνσλει  είναι στην πρώτη εξάδα ,αλλά δεν είναι σταθερή στην απόδοση της και συνεπής στις νίκες.   Μετά από τρείς νίκες σερί και αήττητη για έξι αγώνες ,πρώτα έχασε απο την Εξετερ, εκτός έδρας, και εν συνεχεία πήρε 0-0 στην Μπόλτον. Κάπως έτσι έχει μείνει χωρίς νίκη για δύο ματς στα οποία μάλιστα δεν έχει σκοράρει!  Παράλληλα, εκτός έδρας, έχει 3-2-2 με τέρματα 9-5.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Φαινομενικά, η Μπάρνσλει έχει το πάνω χέρι απέναντι σε μία Μόρκαμπ με πολλά θέματα, ωστόσο θα επιλέξω το να σκοράρουν και οι δύο σε μία πιο “safe” επιλογή  απο ένα σημείο που δεν μοιάζει και το απόλυτο στάνταρ, καθώς το φαβορί έχει θέματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

384 Μπρίστολ Ρ. -Πλίμουθ

Eκεί που φαινόταν να πιάνει…πάτο, η εμπιστοσύνη της διοίκησης στον Μπάρτον έπιασε τόπο και ππλέον αρχίζει να ανεβαίνει τα …σκαλιά της βαθμολογίας. Η …αγωνιστική επανάσταση  ξεκίνησε με το 2-2 κόντρα στην Εξτερ  για να συνεχιστεί με τρείς νίκες ,μία εντός με την Κέμπριτζ και δύο εκτός ,κόντρα σε  Τσέλτεναμ(1-4 και Ντόνς, 0-1). Ομάδα με επιθετικό προφίλ ,κάνει κάποια …διαλείμματα με Under αλλά ξανα προς τα over τραβά .Εντός έδρας έχει 2-2-3 και τέρματα 10-13.

Η Πλίμουθ ,είναι πρωτοπόρος  αλλά κυρίως είναι ομάδα που έχει χαρακτήρα και αυτό τη φέρνει στο +4 από τους αντιπάλους της. Μετά το 2-2 με τη ν Πόρτσμουθ, εκτός έδρας, όλοι πίστευαν ότι ξεκίνησε η αγωνιστική κοιλιά. Ωστόσο, η ομάδα έκανε πέντε νίκες σερί , οι δύο εκτός (Ντόνς και Γουίκομπ),ενώ εντός καθάρισε Ακρινγκτον-Γουένστει και Ιπσουιτς. Μέσα σε όλα απέκλεισε και τους u 21  της Κρίσταλ Παλας (1-0) για το Λιγκ Τρόφι. Εκτός έδρας έχει 4-1-2.

Προϊστορία:  3-2-0 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση:  Δύο φορμαρισμένες και άκρως επιθετικές ομάδες. Οι Ρόβερς δεν θα …κωλώσουν να παίξουν  επιθετικά, η Πλίμουθ  είναι ομάδα που ξέρει να νατιμετωπίζει ειδικές καταστάσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

 

(Visited 601 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x