ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Φαβοροί οι γηπεδούχοι αλλά γκραν φαβορί μόνο ένα απο τη Λιγκ 2 και την αγωνιστική της

397 Στιβενέιτζ- Νορθάμπτον 

Μετά  από τέσσερις σερί νίκες  ήρθε η ώρα της γκέλας για την πρωτοπόρο. 1-1 με τη Τζίλιγχαμ, εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που η αντίπαλος έπαιξε για να μην χάσει και τελικά τα κατάφερε εγκλωβίζοντας την Στιβενέιτζ . Βέβαια, το καλό είναι ότι δεν κέρδισε η Λέιτον και έτσι η διαφορά έμεινε στους 2 πόντους.  Εντός έδρας έχει 7 στα 7 . Παράλληλα προκρίθηκε με νίκη, επί της Τότεναμ u21,1-0 για το Λιγκ Τρόφι.

Η Νορθάμπτον  είναι 3η και στο -5 απο την αντίπαλο της ,αλλά είναι σε κακό φεγγάρι. Μπορεί να πήρε 0-0 απο τη Λέιτον, εκτός έδρας,αλλά έκανε δύο “¨επαγγελματικές” ήττες με 1-0 από τις κατώτερες Σάλφορντ και Γουόλσολ.  Εκτός έδρας έχει 4-0-3 και το 9-7 τέρματα δείχνει ότι μακριά από το Νορθάμπτον ρισκάρει.

Προϊστορία: Η τελευταία νίκη της Στιβενέιτζ καταγράφεται το 14-15 με 2-1. Εκτοτε, η Νορθάμπτον  έχει  τέσσερις νίκες.

Εκτίμηση: Η φετινή Στιβενέιτζ κοιτάει ψηλά. Η Νορθάμπτον είναι …ατρόμητη.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3  

396 Σουίντον-Χαρτλπουλ 

Εχει στόχο, είτε την άνοδο απευθείας,  είτε μέσω πλέι οφ η Σουίντον  που ψάχνει να βρει ένα καλό  μομέντουμ  για να μπει μέσα στην πρώτη επτάδα. Νίκησε δύσκολα την Κόλτσεστερ, εντός έδρας, με 1-0, νωρίτερα είχε χάσει αποι τη Στιβενέιτζ εκτός . Εντός έχει 4-2-1, αρα δεν είναι συνεπής, ενώ έχει τέρματα 10-5.

Η Χάρτλπουλ, είναι τελευταία με μία νίκη εντός έδρας, σε 14 ματς  και 0-2-5 μακριά απο την έδρα της. Η νικη ήρθε κόντρα στη Ντονκάστερ με 2-1  για να ακολουθήσουν οι ήττες απο Καρλάιλ και Χαρογκέιτ. Μεσα σε όλα έχασε  6-0 απο τη …μικρή Εβερτον και αποκλείστηκε απο το Λιγκ Τρόφι.

Προϊστορία: Πέρυσι 3-1

Εκτίμηση: Αν δεν κερδίσει η Σουίντον ,τότε θα προκειται για έκπληξη τεραστίου μεγέθους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 519 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x