ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ:  Τσέλσι- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο Stamford Bridge διεξάγεται το ντέρμπι της τρέχουσας αγωνιστικής ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ.Γ.

Οι μπλε βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα αγωνιστικά και βαθμολογικά και φαίνεται πως και η αλλαγή προπονητή που έγινε και κάπως βίαια δεν επηρέασε πολύ.

Από την άλλη πλευρά οι “Κόκκινοι Διάβολοι” μπορεί να ταλαιπωρούνται με το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά σε μια μέτρια εκκίνηση τους στο πρωτάθλημα έχουν κερδίσει και την Άρσεναλ και την Τότεναμ και την Λίβερπουλ. Αυτό κάτι λέει.

Οι μπλε σκόνταψαν στην πρόσφατη “έξοδο” τους στο Μπρέντφορντ απέναντι στις “μέλισσες” μένοντας στο0 0-0 αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στην 4η προνομιούχο θέση στην βαθμολογία και θα συνεχίσουν να βρίσκονται εκεί εάν δεν χάσουν από την ομάδα του Τεν Χάγκ.

Ο Κέπα διανύει πολύ καλό “φεγγάρι” και στα ματς κόντρα στην Άστον Βίλα και την Μπρέντφορντ μας θυμίζει γιατί είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στον πλανήτη.

Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έχει κρατήσει μηδέν παθητικό στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι τέσσερις είναι νίκες.

Εκτός δράσης είναι οι: Φοφανά, Καντέ, Τζέιμς και ο Γκάλαχερ.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” θέλουν να πιάσουν το momentum το οποίο είναι σαφέστατα μαζί τους μετά την νίκη τους με 2-0 επί της Τότεναμ που συνοδεύτηκε από μια πειστική εμφάνιση ίσως την καλύτερη με τον νεοφερμένο Ολλανδό τεχνικό στον πάγκο τους.

Έχει καταγράψει 4/5 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 9/12 μετά από εκείνο το εφιαλτικό απόγευμα στην έδρα της Μπρέντφορντ παραμονές Δεκαπενταύγουστου.

Επίσης έχουν κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ,κάτι για το οποίο μπορούν να καυχιούνται.

Οι: Ρονάλντο, Έρικσεν, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Φαν Ντε Μπεεκ και ο Μαρσιάλ είναι εκτός δράσης.

Προϊστορία: Είναι χαρακτηριστικό πως και τα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα από το ημίχρονο κιόλας σε όλες τις διοργανώσεις.

* Τα πέντε συνεχόμενα clean sheets και το αήττητο που διατηρούν στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους οι μπλε έρχονται σε αντιπαράθεση με τις συνεχόμενες νίκες που έχουν πετύχει από την αρχή της σεζόν οι φιλοξενούμενοι σε όλα τα ντέρμπι πλην Μ.Σίτι. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρω στα λίγα τέρματα σε τιμή αουτσάιντερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 622 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x