ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Καμπιονατο: Ρόμα-Νάπολι

Καμπιονατο: Ρόμα-Νάπολι
Spread the love

Στο Ολυμπικο ,η Ρόμα κοντράρεται με τη Νάπολι για την  11η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

 

Οι γηπεδούχοι, του Μουρίνιο, σταθερά άλλά αθόρυβα,  έχουν καταφέρει ,με τρεις σερί νίκες σερί,  να σκαρφαλώσουν στην πρώτη τετράδα  και να διεκδικούν θέση για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Νωρίς είναι βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.  Εχουν κάνει δύο δύσκολα και ανταγωνιστικά διπλά κόντρα σε Ιντερ και Σαμπντόρια(το πιο πρόσφατο με 0-1) αλλά και ένα δύσκολο εντός 2-1 κόντρα στη Λέτσε.  Εντός έχουν 3-0-1 με τέρματα 6-2.  Ο Μουρίνιο δεν έχει  μαζί του τον Ντιμπάλα και αυτό θα είναι μέχρι να ξεκινήσει το Μουντιάλ και κάπως έτσι ο Πορτογάλος θα αφήσει εκτός τον Μπελότι  για να επαναφέρει τον Ζανιόλο στην ενδεκάδα πίω απο τον Ειμπραχαμ.

Η Νάπολι, συνεχίζει να εντυπωσιάζει, όντας πρώτη και αήττητη (8-2-0) ,αλλά για δεύτερη φορά μετά το 1-4 με την Κρεμονέζει όπου ξέσπασε στο τέλος(1-4) ,τα βρήκε δύσκολα και με τη Μπολώνια γυρνώντας και πάλι το ματς με λυτρωτή τον Οσιμιέν.  Θα πάει και τρίτο ματς έτσι;  O Σπαλέτι επιστρέφει και πάλι αντίπαλος της πρώην ομάδας του, έχοντας και πάλι τον Οσιμιέν σε καλή κατάσταση αλλά και τον φοβερό Κχαβαρατσκέλια να εμπλεκέται σε 13 απο τα τελευταία 14 κολ της ομάδας του. Ο Γεωργιανός είναι μία πραγματική αποκάλυψη.  Εκτός ο αμυντικός Ραχμάνι ,τη θέση του θα πάρει ο Χεσούς πρώην της Ρόμα.

Προϊστορία:  4-1-4, πέρσι 0-0, πρόπερσι 0-2.Τελευταίος άσος το 19-20 (2-1).

Εκτίμηση: Η Ρόμα  είναι μία ομάδα…προσεκτική που θα τεσταρίζεται τώρα που λείπει ο Ντιμπάλα. Από την άλλη η Νάπολι πάει τα παιχνίδια της στο όριο ,αλλά εχέι παίκτες να δίνουν λύσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 540 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x