ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Καμπιονάτο: Αταλάντα-Λάτσιο

Καμπιονάτο: Αταλάντα-Λάτσιο
Spread the love

Στο Μπεργκαμο γίνεται μία πραγματική ματσάρα με …άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ .

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν και φέτος ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα  που τους φέρνει να είναι η δεύτερη αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος μετά την πρωτοπόρο Νάπολι(7-3-0)  έστω και αν οι Μπεργκαμάσκι δεν εκμεταλλεύονται στο έπακρο την έδρα τους (3-2-0) . Μετρούν 4-2-0 στα τελευταία έξι ,ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έκαναν ανατροπή απέναντι στη Σασουόλο, του Κυριακόπουλου, ο οποίος είχε ανοίξει και το σκορ.  Εκτός οι αμυντικοί Παλομίνο -Τολόι και  Ζαπακόστα, στον αντίποδα επιστρέφει ο Τζιμσίτι.

Η Λάτσιο, έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε αποτέλεσμα αδιανόητο και για τις δύο, στην περίπτωση μας, όμως ,η Λάτσιο έμεινε χωρίς νίκη μετά απο τέσσερις σερί νίκες, αλλά χωρίς να δεχτεί γκολ η άμυνα της για πέντε ματς. Είναι στην 5η θέση, χωρίς να έχει χάσει (2-2-0) και με τέρματα 9-1.  Τεράστιο πρόβλημα η απουσία του Ιμόμπιλε για τον οποίο είναι χαρακτηριστικό πως εν τη απουσία του το ποσοστό νικών των Λατσιάλι πέφτει στο 27% . Πάντως είτε ο Πέδρο είτε ο Φελίπε Αντερσον μπορούν να μπούν στα παπούτσια του.

Προϊστορία: 4-3-2 ,πέρσι 2-2.

Εκτίμηση: Αν και είναι ματς που μυρίζει over  προσωπικά θα το πάω στο Χ θεωρώντας πως  και οι δύο θέλοντας τη νίκη και όντας ισοδύναμες θα αρκεστούν στην ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ 

(Visited 569 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x