ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Α΄ Ιταλίας: Κρεμονέζε- Σαμπντόρια

Α΄ Ιταλίας: Κρεμονέζε- Σαμπντόρια
Spread the love

Στην Λομβαρδία έρχονται αντιμέτωπες δυο απογοητευμένες και απογοητευτικές ομάδες και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως αμφότερες βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν το ματς στην έδρα της Σπέτσια την περασμένη αγωνιστική αλλά τελικά έμειναν στο 2-2 μαζεύοντας μόλις τον 4ο βαθμό τους από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μόλις για 2η φορά στην ιστορία του Καμπιονάτο δεν έχει καταφέρει μια ομάδα να κερδίσει κανέναν από τους 10 πρώτους της αγώνες σε μια σεζόν και εάν δεν κερδίσουν και απόψε θα καταρρίψουν και το σχετικό αρνητικό ρεκόρ του συλλόγου κάτι που δεν θέλει βέβαια κανείς στην ομάδα να συμβεί ειδικά ο τεχνικός Μασιμιλιάνο Αλβίνι.

Επιπλέον βρίσκονται στο κατώφλι ενός ακόμη αρνητικού ρεκόρ αφού δεν έχουν χάσει ποτέ τους σε τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια στην κατηγορία και αυτό μπορεί να συμβεί απόψε εάν ηττηθούν από την Σαμπντόρια.

Πάντως μεσοβδόμαδα πανηγύρισαν μια επιτυχία αφού προκρίθηκαν στους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας αν και χρειάστηκαν την παράταση κόντρα στην Μόντενα ( 4-2).

Η Σαμπ δεν έχει κερδίσει ακόμη από την εκκίνηση του πρωταθλήματος έχοντας μαζέψει 3 ισοπαλίες σε 10 ματς και μοιραία είναι ουραγός στην βαθμολογία.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει περάσει μισός αιώνας από την τελευταία φορά που παράμειναν δίχως νίκη στους πρώτους 11 αγώνες πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχασε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της εντός έδρας από την Ρόμα (0-1) έχοντας απέναντι της και μια δυσμενή παράδοση αλλά μεσοβδόμαδα πέτυχε πρόκριση στο Κύπελλο εις βάρος της Άσκολι (2-2) στην διαδικασία των πέναλτι. Άθλιος ο απολογισμός της μακριά από την Γένοβα όπου μετράει 1/15 μόλις νίκες ενώ αντίθετα αριθμεί 11 διαδοχικές ήττες.

Προϊστορία: Αήττητη στα 11/12 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια είναι η Σαμπντόρια αν και η τελευταία συνάντηση τους χρονολογείται από το μακρινό 1996.

* Η Κρεμονέζε έχει δεχτεί τις περισσότερες προσπάθειες στην εστία της ( 174) από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία στις πρώτες 10 αγωνιστικές ενώ και οι δυο αποψινοί αντίπαλες ομάδες έχουν κρατήσει έκαστη μόλις από μια φορά ανέπαφη την εστία τους. 6/8 Goal αριθμεί η Σαμπντόρια, 4 διαδοχικά Goal η γηπεδούχος. Καλή η τιμή του 1,75 για το αμφίσκορο απόψε.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 390 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x