ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ έρχεται αντιμέτωπη με την Μ.Σίτι νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι “Αλεπούδες” θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στα τέσσερα ματς με καλή ψυχολογία όντας πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι “πολίτες” γνωρίζουν πως εάν κερδίσουν θα βρεθούν έστω και προσωρινά στην κορυφή μετά από πολλές εβδομάδες.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα σπουδαίο 2ιπλο που πέτυχαν στο Molineux απέναντι στην Γουλβς με 0-4 έχοντας πρωταγωνιστές τις .. παλιοσειρές Μάντισον, Τίλεμανς και τον γερόλυκο Τζέιμι Βάρντι.

Νωρίτερα είχαν κερδίσει εντός έδρας την Λιντς ( 2-0) και με συγκομιδή 7 βαθμούς στα τρία τελευταία τους παιχνίδια κατάφεραν να αναρριχηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος θα νιώθει πιο ασφαλής πλέον στον πάγκο της ομάδας θα στερηθεί και πάλι στις υπηρεσίες των: Ν΄Ντιντί, Ρικάρντο Περέιρα, Ράιαν Μπερτράντ και του Τζόνι Έβανς.

Οι “πολίτες” απέσπασαν “λευκή” ισοπαλία στην Βεστφαλία από την Ντόρτμουντ σε ένα ματς στο οποίο ο Μαχρέζ έχασε πέναλτι , στα 6, 5 χρόνια που είναι στον πάγκο της Μ.Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα η ομάδα του έχει χάσει 25/80 πέναλτι (!), ενώ την ίδια ώρα έκανε ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ ο Γερμανός τερματοφύλακας Ντιέγκο Ορτέγκα που μεταγράφηκε το καλοκαίρι από την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Αναφορικά με τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο υπάρχει μια ανησυχία για έναν τραυματισμό που ενδεχομένως να κρατήσει εκτός τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος από την εν λόγο αναμέτρηση.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της την Λέστερ κρατώντας μάλιστα μηδέν παθητικό. Συνολικά οι “Αλεπούδες” μετράνε 9/11 ήττες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

* Περιμένω ένα 2ιπλό, εύκολα ή δύσκολα από τους πρωταθλητές Αγγλίας και θα τον συνδυάσω με τα πολλά γκολ εδώ. Στο 1,65 η σχετική απόδοση στο διαδίκτυο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 527 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x