ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Γουέστ Χαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Γουέστ Χαμ
Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ και χρειάζεται την νίκη για να μείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας ή εάν την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα να πλασαριστεί σε αυτήν κιόλας.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” προέρχονται από το εύκολο 3-0 επί της Σέριφ μεσοβδόμαδα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει συγχωροχάρτι από τον Τεν Χαγκ και να βρίσκει δίχτυα.

Στο πρωτάθλημα αφού κέρδισαν την Τότεναμ εύκολα με 2-0 στην συνέχεια απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από την Τσέλσι σε ένα ματς που σκόραρε ο Κασεμίρο στα χασομέρια και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Η Μάντσεστερ.Γ είναι αήττητη στην έδρα της από την πρεμιέρα έχοντας κερδίσει διαδοχικά την Λίβερπουλ, την Άρσεναλ και την Τότεναμ.

Τα “σφυριά” έχουν αναρριχηθεί στην 10η θέση μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα που έκαναν στο πρωτάθλημα με τρεις διαδοχικές ήττες αφού στην συνέχεια πέτυχαν 4 νίκες εκ των οποίων η πιο πρόσφατη επί της Μπόρνμουθ με 2-0 σε ένα παιχνίδι στο οποίο το 1ο γκολ του Ζούμα αμφισβητήθηκε πολύ και με VAR.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους ομίλους του Conference League έχουν μετρήσει 5 διαδοχικές νίκες.

Προϊστορία: Τελευταίο 2ιπλο της Γουέστ Χαμ στο Θέατρο των Ονείρων το μακρινό 2007. Πάντως τα τελευταία πέντε αντίστοιχα παιχνίδια έχουν λήξει όλα με λίγα γκολ.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo o Άσος με το Under 3,5 αφού παραδοσιακά έχουν λίγα γκολ τα μεταξύ τους παιχνίδια ενώ υπάρχει δεδομένα κούραση και στις δυο ομάδες από τα παιχνίδια που είχαν μεσοβδόμαδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 3,5

(Visited 535 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x