Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ Ιταλίας: Βερόνα- Ρόμα

Α΄ Ιταλίας: Βερόνα- Ρόμα
Spread the love

Στο Bentegodi η Βερόνα υποδέχεται την Ρόμα με στόχο να βάλει στοπ στις 4 συνεχόμενες ήττες που αριθμεί ενώ την ίδια ώρα οι Ρωμαίοι γνωρίζουν πως μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου με νίκη θα σκαρφαλώσουν στην 4η προνομιούχο θέση.

Οι Τζιαλορόσι θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από την Νάπολι (0-1) και να να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες αφού είναι ενδεικτικό πως πριν από εκείνο το ματς αριθμούσαν τρεις διαδοχικές νίκες.

Ξεκινούν , πριν την σέντρα του αποψινού αγώνα, από την 5η θέση με 22 βαθμούς ύστερα από 11 αγώνες αλλά εάν κερδίσουν το απόγευμα θα αναρριχηθούν στην 4η θέση και στο πλην ένα από την 3η Μίλαν.

Ταυτόχρονα, η ομάδα του Μουρίνιο έχει κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League επικρατώντας με 2-1 της Ελσίνκι μέσα στην Φιλανδία αρκεί να κερδίσει την Πέμπτη στο Ολίμπικο την Λουντογκόρετς.

Κλασικό “3-4-3” από τον Μουρίνιο με Μαντσίνι, Σμόλινγκ και Ιμπάνιεζ ως αμυντική τριπλέτα μπροστά από τον Πατρίτσιο, τους: Νικόλα Ζαλέφσκι- Σπινατσόλα ως ακραίους μπακ- χαφ και τον Κριστάντε με τον Καμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους: Πελεγκρίνι, Ζανιόλο και τον Άμπραχαμ. Εκτός βέβαια παραμένει ο Ντιμπάλα.

Έχοντας τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας στην μεγάλη κατηγορία και στις τρεις προηγούμενες σεζόν από το 2019 που προβιβάστηκαν ελάχιστοι θα πίστευαν και πιστεύουν την φετινή τους πορεία . Ο λόγος για τους Τζιαλομπλού της Ελλάς Βερόνα.

Η αφετηρία τους δε στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα , με συγκομιδή πέντε βαθμών στα πρώτα πέντε παιχνίδια, δεν προμήνυε το τι θα ακολουθήσει.

Έξι (!) διαδοχικές ήττες έφεραν την ομάδα του Rookie 35χρονου τεχνικού Σαλβατόρε Μποκέτι , ανέλαβε στην θέση του Γκαμπριέλε Τσιόφι, έχουν φέρει την ομάδα στην προτελευταία θέση του πίνακα.

Προϊστορία: Τα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Με βάση την φόρμα των δυο ομάδων θα είναι έκπληξη εδώ να μην κερδίζει η Ρόμα. Επίσης με δεδομένο πως στις 4/6 πιο πρόσφατες αυτές ήττες της η Βερόνα έχει βρει δίχτυα ενδεχομένως να μην φτάνει ένα γκολ στην ομάδα του Μουρίνιο για να κερδίσει απόψε. Έτσι το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το 2ιπλο με τα πάνω από δυο τέρματα με απόδοση 2,87. Σε ειδικά στοιχήματα αν σκοράρει η Ρόμα και στα δυο ημίχρονα έχει απόδοση 3,40. Καθόλου άσχημο επίσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 379 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x