ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ- Νάπολι ( 1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ- Νάπολι ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Στο Anfield η Λίβερπουλ υποδέχεται την Νάπολι με τους ρεντς να έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση τους στα νοκ άουτ για 6η συνεχόμενη φορά με τον Κλοπ στον πάγκο ενώ για να αρπάξουν την πρωτιά από τους Ιταλούς θα πρέπει να τους κερδίσουν με 4 γκολ διαφορά.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κέρδισε τον Άγιαξ με 0-3 μέσα στο Άμστερνταμ πριν από έξι βράδια σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη από τον “Αίαντα” αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίωρο εκείνης της αναμέτρησης.

Ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα υπέστησαν οδυνηρή ήττα μπροστά στο κοινό τους με 1-2 και “θύτη” την Λιντς με σκόρερ του νικητήριου τέρματος τον Ολλανδό Σάμερβιλ ένα λεπτό πριν από την λήξη της αναμέτρησης.

Μάλιστα αυτή η ήττα χάλασε και ένα μεγάλο ρεκόρ που είχε δημιουργήσει ο Φαν Ντάικ ο οποίος μέχρι προχθές ήταν αήττητος σε εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα όσες φορές είχε αγωνιστεί ο ίδιος βασικός από τον Ιανουάριο του 2018!

Οι: Μάτιπ, Ντίαζ, Ζότα, Κειτά και Τσάπερλεϊν θα είναι εκτός δράσης και πάλι.

Οι Ναπολιτάνοι με χατ τρικ από τον Οσιμέν και ένα γκολ από τον εξαιρετικό Κβαρατσκέλια συνέτριψαν με 4-0 την Σασουόλο και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Αυτή ήταν η 13η συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις όντας αήττητοι από την εκκίνηση της σεζόν σε όλα τα μέτωπα με αποτέλεσμα να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος στο Καμπιονάτο και να έχουν ήδη προκριθεί στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ως πρώτοι.

Όχι μόνο έχουν κερδίσει και στα πέντε 90λεπτά στο γκρουπ αλλά έχουν σκοράρει και 20 γκολ σε αυτή την σειρά των αγώνων.

Προϊστορία: Σε 9 μεταξύ τους παιχνίδια η Νάπολι έχει κερδίσει στα 4 και η Λίβερπουλ τα τρία ενώ υπάρχουν και δυο ισοπαλίες. Πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 4-1 υπέρ των Ναπολιτάνων στον Ιταλικό Νότο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

* Προκαλεί η απόδοση του 3,80 στο διαδίκτυο για το 2ιπλο της σούπερ φορμαρισμένης Νάπολι έστω και εάν μιλάμε για Anfield και Λίβερπουλ.

Λογικά πάντως ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αγώνα θα έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι με ρεσιτάλ τερμάτων . Στο 2,30 βρίσκω το Over 3,5 και θα το τιμήσω.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 3,5

(Visited 630 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x