ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Champions League

Champions League: Λεβερκούζεν – Μπριζ

Champions League: Λεβερκούζεν – Μπριζ
Spread the love

Η Λεβερκούζεν αγνοεί την νίκη από την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων όταν και νίκησε την Ατλέτικο και χάρις στην ισοπαλία που πήρε στο Μετροπολιτάνο είναι σε ευνοϊκότερη θέση από την Ατλέτικο για το εισιτήριο στο Γιουρόπα .

Όμως το ποδόσφαιρο που παίζει είναι το χειρότερο από όλες τις ομάδες του ομίλου ενώ στην Γερμανία ανωοώντας τη νίκη εφώ και ένα μήνα (και αυτή επι της ουραγού Σάλκε) είναι σε θέση για να οδηγηθεί στα μπαράζ για την παραμονή!!! Έχει μία νίκη στα 9 τελευταία ματς από τα οποία έχει δεχθεί γκολ στα 8!!! Για το ματς με την Μπριζ είναι τιμωρημένος ο Χιντσάπε ενώ τραυματίες είναι : οι Ντεμιρμπάι , Αρανγκίζ και Αζμούν.

Από την άλλη η Μπριζ πριν την 5η αγωνιστική των ομίλων ήταν η ομάδα που δεν είχε δεχθεί γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως δέχθηκε μαζεμένα 4 από την Πόρτο και μάλιστα εντός έδρας αλλά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση δεν έχει όμως εξασφαλίσει την πρώτη θέση . Θα βγεί πρώτη αν κάνει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Πόρτο.

Στο πρωτάθλημα είναι στην τρίτη θέση με 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή και για το ματς με την Λεβερκούζεν έχει εκτός τους: Οντόι , Σίλα και Ονιεντίκα οι οποίοι είναι τιμωρημένμοι. Αμφίβολος είναι ο επιθετικός όλσεν και τραυματίες οι Μάτα και Ριτς

Δύσκολο ματς για το αποτέλεσμα όμως η Μπριζ όσοι αδιάφορη και να είναι γκολ μπορεί να πετύχει σε αυτή τη Λεβερκούζεν που έχει το κίνητρο και φυσικά θα παίξει για τη νίκη την οποία μπορεί να κατακτήσει

Πρόταση : Οver και γκολ – γκολ

(Visited 390 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x