ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Μαρσέϊγ- Τότεναμ ( 4ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Μαρσέϊγ- Τότεναμ ( 4ος όμιλος)
Spread the love

Στο περίφημο Velodrome η Μαρσέϊγ υποδέχεται την Τότεναμ και θέλει μόνο νίκη για πρόκριση στα νοκ άουτ σε αντίθεση με τους Λονδρέζους που παίζουν για δυο αποτελέσματα. Στα επίσημα και όχι στον πάγκο ο τιμωρημένος από την ΟΥΕΦΑ Αντόνιο Κόντε ενώ τα δυο “πέταλα” θα παραμείνουν κλειστά λόγω επίσης τιμωρίας.

Οι Μασσαλοί δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αφού μετά την ήττα από την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη (1-2) την περασμένη αγωνιστική στο γκρουπ ήλθε και η ισοπαλία στο εγχώριο πρωτάθλημα απέναντι στο Στρασβούργο (2-2) σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το 75ο λεπτό με δυο τέρματα διαφορά.

Γενικά έχουν συμπληρώσει “καρέ” αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας τρεις ήττες ενώ φαίνεται πως έχουν χτυπητό πρόβλημα στα μετόπισθεν.

Στον όμιλο ξεκινά την βραδιά από την 4η θέση με 6 βαθμούς συγκομιδή και δεν της κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης ενώ εάν την πετύχει και έλθει ισόπαλο το άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Σπόρτινγκ.Λ και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τότε κατακτά μαζί με την πρόκριση και την πρωτιά.

Λογικά θα δούμε από τον Τούντορ το κλασικό του “3-5-2” με επιθετικό δίδυμο τους: Παγιέ- Αλέξις Σάντσες.

Οι σπερς δεν θα έχουν στον πάγκο τους απόψε τον τιμωρημένο Αντόνιο Κόντε μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη αγωνιστική στην ισοπαλία με την Σπόρτινγκ.Λ στο Λονδίνο και την καθυστερημένη ακύρωση του γκολ στο φινάλε του Κέιν από το VAR.

Ωστόσο όντας στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου γνωρίζουν πως τους αρκεί ένας βαθμός για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Η ψυχολογία τους είναι καλή αφού το Σάββατο το απόγευμα κέρδισαν με επική ανατροπή την Μπόρνμουθ (2-3) με γκολ στα χασομέρια από τον Μπεντάνκουρ “γυρίζοντας” το ματς από 2-0.

Κάπως έτσι τερμάτισαν και ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Οι: Ριτσάρλισον, Ρομέρο και Κουλουσέφσκι παραμένουν εκτός δράσης.

Προϊστορία: Οι Μασσαλοί έχουν να κερδίσουν Εγγλέζικη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ από το 2010. Στα μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει μονάχα το 2-0 υπέρ των Λονδρέζων στην φετινή πρεμιέρα των ομίλων.

* Καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι σε καλή φόρμα και αυτό φαίνεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματα τους. Σκέφτομαι να στηρίξω τους Εγγλέζους επειδή πιστεύω πως θα βρούνε ανοιχτούς χώρους αφού εξ ορισμού οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν και με τους: Κείν-Σον να απειλήσουν την εστία του Λόπες. Ρίσκο με το 2ιπλο του 2,40. Λιγότερο με το 2ιπλο DNB στο 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 DNB

(Visited 822 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x